Düzce Şehir Tiyatrolarından Muhteşem Açılış - Son Dakika
Yerel

Düzce Şehir Tiyatrolarından Muhteşem Açılış

Düzce Şehir Tiyatrolarından Muhteşem Açılış

Düzce Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından hazırlanan "Salaklar Sofrası" adlı tiyatro oyunu büyük ilgi gördü.

21.01.2015 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından hazırlanan "Salaklar Sofrası" adlı tiyatro oyunu büyük ilgi gördü. Oyun, her hafta Salı günü Gençlik Merkezi salonunda ücretsiz sahnelenecek.

Düzce Belediyesi Şehir Tiyatroları "Salaklar Sofrası" adlı oyun ile tiyatro severlerin karşısına çıktı. Yoğun programı nedeniyle oyuna katılamayan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş yerine açılış konuşmasını Başkan Yardımcısı Ali Güney yaptı. Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in selamı ileterek konuşmasına başlayan Güney; "Düzce Belediyesi olarak, Tüm sanat dallarında olduğu gibi tiyatronun da Toplumun gelişmesinde çok önemli bir yer tuttuğunu düşünüyoruz. Onun için Düzce'de tiyatro yapan tüm ekiplere elimizden gelen katkıları sağlamaya çalışıyoruz. Türk Tiyatrosun gelişmesi yaygınlaşması için, Şehir Tiyatromuz ve çalışmalarına da ayrı bir önem veriyoruz" dedi.

3 BİN SEYİRCİ BEKLİYORUZ

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Seçil Acar oyun için uzun zamandır çalışıldığını belirterek "Şehir Tiyatroları ekibimiz bir süredir sıkı şekilde bu oyun için hazırlandılar. Başta Şehir Tiyatroları Genel Sanat yönetmeni ve oyunun Yönetmeni Selçuk Develi ile tüm oyunculara teşekkür ediyorum. Yeni oyunumuz her Salı 20: 00'da Gençlik Merkezinde sahnelenecek. Yaklaşık 15 Seansta 3 Bin seyirciye ulaşmayı düşünüyoruz. Tiyatro severlerin 530 546 10 98 numaralı telefonu arayarak rezervasyon yaptırmaları yeterli" dedi.

Tiyatro severlerden tam not alan oyun sonrasında Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güney sahneye oyunun yönetmeni Selçuk Develi ve ekibine teşekkür ederek çiçek takdim etti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce Şehir Tiyatrolarından Muhteşem Açılış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement