Düzce Teknopark Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Düzce Teknopark Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Düzce Teknopark Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Düzce Teknopark Anonim Şirketi tarafından düzenlenen “2014 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı” Teknopark Toplantı A. Ş Salonu’nda gerçekleştirildi.

26.03.2015 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Teknopark Anonim Şirketi tarafından düzenlenen "2014 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı" Teknopark Toplantı A. Ş Salonu'nda gerçekleştirildi.

Teknopark yönetim ve denetleme kurulu üyelerinin katıldığı toplantı, Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Düzce Teknopark A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Rektör Funda Sivrikaya, "Düzce Teknopark, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 2010-2011 döneminden sonra faaliyete geçen Teknoparklar arasında kendi grubunda birinci olarak ilan edilmiş ve ödüle layık görülmüştür. Hakikaten bu bizim için büyük bir onur. Düzce Teknopark henüz çok yeni kurulmuş olmasına rağmen ülkemizin birçok gelişmiş sanayi bölgesindeki gelişmiş üniversiteleri geride bırakarak bu birincilik ödülünü kazandı" dedi.

Düzce Teknopark A.Ş 'den 2014 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Divan Heyeti'nin seçimiyle ile beraber okunan yönetim kurulu ve ibrasının ardından denetleme kurulu raporunun okunması ve ibrasıyla devam etti. Toplantı, bilanço, gelir tablosu ve diğer finansal raporların okunması ve ibrasının ardından Düzce Teknopark teknoloji geliştirme bölgesi işletme yönergesinde yapılan değişikliklerin okunarak görüşülmesi ve onaylanmasını takiben karşılıklı dilek ve temennilerin sunulması ile sona erdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce Teknopark Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement