Düzce Tem'de Tır Bariyerlere Çarptı, Ulaşım Aksadı - Son Dakika
Güncel

Düzce Tem'de Tır Bariyerlere Çarptı, Ulaşım Aksadı

Düzce Tem\'de Tır Bariyerlere Çarptı, Ulaşım Aksadı

Tem'de TIR bariyerlere çarptı, ulaşım aksadıDÜZCE'de TEM Otoyolu'nda kar nedeniyle kayarak bariyerlere çarpan TIR, ulaşımın aksamasına yol açtı.

27.01.2017 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tem'de TIR bariyerlere çarptı, ulaşım aksadı

DÜZCE'de TEM Otoyolu'nda kar nedeniyle kayarak bariyerlere çarpan TIR, ulaşımın aksamasına yol açtı. Kaza nedeniyle Ankara yönünde ulaşım tek şeritten kontrollü sağlandı.

Düzce'de gece saatlerinde etkisini artıran kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiledi. Tipi şeklinde yağan kar nedeniyle TEM yolunda görüş mesafesi düştü. Karayolları ekipleri kar temizleme ve tuzlama çalışması yaptı.

Ankara yönüne giden Ali Abbasoğlu yönetimindeki 31 AJL 65 plakalı TIR, alınan önlemlere rağmen TEM yolunun Gümüşova rampaları mevkisinde kar nedeniyle kaydı. Sabaha karşı meydana gelen kazada TIR, bariyerlere çarparak durdu. TIR'ın dorse bölümü yolun iki şeridini ulaşıma kapattı.

Sürücünün yara almadan kurtulduğu kazada Karayolları ve trafik ekipleri TIR'ı kaldırmak için çalışma yaptı. Bu sırada Ankara yönünde ulaşım tek şeritten kontrollü sağlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düzce Tem'de Tır Bariyerlere Çarptı, Ulaşım Aksadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement