Düzce Üniversitesi Ailesi İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Düzce Üniversitesi Ailesi İftarda Bir Araya Geldi

Düzce Üniversitesi Ailesi İftarda Bir Araya Geldi

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü, Ramazan ayı münasebetiyle çalışanlarının birlik ve beraberliğini güçlendirmek adına Üniversitenin Ortak Yaşam Alanında iftar yemeği verdi.

10.07.2015 13:18  Güncelleme: 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü, içinde bulunduğumuz Ramazan ayı münasebetiyle çalışanlarının birlik ve beraberliğini güçlendirmek adına Üniversitenin Ortak Yaşam Alanı'nda iftar yemeği verdi.

Düzenlenen iftar yemeğine Düzce Valisi Ali Fidan, Garnizon Komutanı J. Kd. Albay Ramazan Akça, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Baro Başkanı Av. Ali Dilber, akademik ve idari personelimiz ile basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programda konuşan Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar "Bu mübarek akşamda birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek iftara hepiniz hoş geldiniz. Sizlerden sadece hayır dualarınızı istiyorum. Allah hepinizi sağlıkla, mutlulukla Ramazan Bayramı'na kavuştursun. Hepinize saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.

Valisi Ali Fidan, ilimiz ve ülkemiz açısından güzel bir Ramazan ayı geçirdiklerini ifade ederek, "Hep böyle birlik beraberlik içinde, kardeşçe nice bayramlara ermeyi Yüce Allah nasip eder. Bizleri misafir ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Hayırlı iftarlar. Şimdiden bayramınızı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

İftar programının son konuşmacısı İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Faruk Ermemiş, evrensel anlayışa uygun olarak yeni düşünceler üretmenin İslam hukuk felsefesinde büyük yeri olduğunu ifade etti. Yrd. Doç. Dr. Ermemiş, konuşmasını iftar duasını okuyarak sonlandırdı.

Tasavvuf müzikleri eşliğinde devam eden ve davetliler tarafından yoğun ilgi gösterilen iftar programı, yemeğe katılan personelimizin kaynaşmasına ve Ramazan atmosferinde ortak duyguları paylaşmasına vesile oldu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce Üniversitesi Ailesi İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement