Düzce'ye Havaalını Proje Hazırladı - Son Dakika
Yerel

Düzce'ye Havaalını Proje Hazırladı

Düzce\'ye Havaalını Proje Hazırladı

Düzce’nin yıllardır hayalini kurduğu havaalanı için Harun Dinçer isimli vatandaş proje yaptı.

26.06.2014 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'nin yıllardır hayalini kurduğu havaalanı için Harun Dinçer isimli vatandaş proje yaptı. Denize dolgu olan havaalanı projesi birçok özelliği barındırıyor. Proje ile ayrıca iki adet liman meydana geliyor.

Düzce'de uzun süredir gündeme gelen havaalanı ile ilgili olarak somut bir adıma atıldı. Akçakoca- Alaplı arasında bulunan ve koordinatların uygun olduğu bir konuma göre proje yapan Harun Dinçer isimli vatandaş, proje ile ilgili olarak Deniz ve Ulaştırma Bakanlığı'na projeyi sundu. İçerisinde bir çok özelliği bulunduran proje sayesinde ayrıca doğal olarak iki adet liman oluşuyor.

Konu ile ilgili olarak bilgiler veren Harun Dinçer, "Benim çocukluğun burada geçti. Buraları çok iyi bildiğimden zamanla bu projeyi hayata geçirdim. Bölgesel anlamda düşündüm Çünkü Düzce'ye uluslar arası bir hava alanının olması masraflı. Bu yüzden bugünkü teknoloji ile denize dolgu e tipi olacak. Sis faktörünü de göz önüne aldık. Denize dolgu olmasında iki tane liman bizim için önemli. Düzce'de bu projenin koordinatları da tutuyor. Ulaştırma bakanına gerekli projeyi gönderdik. Bu proje ile ilgili çalışmanın devlet hava işleri genel müdürlüğüne gönderildiğini ve bizde burada validen siyasi parti kuruluşlarından, sivil toplum platformlarından yardım bekledik. Bizim buradaki amacımız bölgemizin kazanması. Bizler gerekli çalışmayı yaptık bu konuya yetkililer nasıl bakar bu da onların takdiri. Bu proje Düzce'ye çok şey kazandırır. Bu proje askeri açıdan, turizm açısından ve ulaşım açısından artı getirecek bir proje. Bakanlıklarla yaptığımız görüşmelerde net bir cevap alamadık. Buda bizi üzüyor. Olumlu veya olumsuz bir cevap bekliyoruz" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce'ye Havaalını Proje Hazırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement