Düzelterek Yeniden)- Boğaziçili Öğrenciler "Aylan Bebek" Fotoğrafını Yılın Fotoğrafı Seçti - Son Dakika
Güncel

Düzelterek Yeniden)- Boğaziçili Öğrenciler "Aylan Bebek" Fotoğrafını Yılın Fotoğrafı Seçti

Boğaziçi üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulubü tarafından verilen '2016 Boğaziçi Medya Ödülleri' töreni dün gece Albert Long Hall'de gerçekleştirildi.

29.03.2016 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boğaziçi üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulubü tarafından verilen '2016 Boğaziçi Medya Ödülleri' töreni dün gece Albert Long Hall'de gerçekleştirildi.Yılın Haber Fotoğrafı dalında DHA (Doğan Haber Ajansı) Nilüfer Demir  'Aylan Bebek' fotoğrafıyla ödüle layık görüldü. Nilüfer Demir'in ödülünü DHA fotomuhabiri Uğur Can aldı.

Gecede yılın köşe yazarı Hürriyet gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan seçildi. Hakan,"son zamanlarda Yazdığım yazılar dolayısıyla çok fazla eleştiri alıyorum. Ne İsa'ya ne Musa'ya yaranamadığım, kendimi yalnız hissettiğim bir süreçte Boğaziçi bana siper oldu" ifadelerini kullandı. Fox Ana Haber Yılın Ana Haber programı seçilirken CNN Turk'te yayınlanan 5N1K yılın tartışma programı seçildi. Törende sahne alan Teseme Grubu ise şarkılarını tutuklu olan Boğaziçi Üniversite'si öğretim görevlisi Yrd. Dç. Dr. Esra Mungan ve diğer tutuklu akademisyenler için söylediler.Gecede verilen ödüller ise şu şekilde sıralandı; Yılın Online Gazetesi Diken,Yılın Haberi BBC Suriyeli Mülteciler Dosyası ile Selin Girit,Yılın Mizah Dergisi Penguen,Yılın Haber Fotoğrafı DHA Nilüfer Demir 'Aylan Bebek',Yılın Kültür Sanat Dergisi Ot,Yılın İçerik programı Onedio,Yılın Kültür sanat programı NTV Gece Gündüz Gülay Afşar,Yılın Spor yazarı Kaan Kural,Yılın röportajı Aziz Sancar röportajı ile Tolga Tanış.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düzelterek Yeniden)- Boğaziçili Öğrenciler 'Aylan Bebek' Fotoğrafını Yılın Fotoğrafı Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement