Düzeltme) - Btp Van Halkından Destek İstedi - Son Dakika
Yerel

Düzeltme) - Btp Van Halkından Destek İstedi

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, Haziran’da yapılacak olan seçimlerde Van halkından partilerini desteklemelerini istedi.

18.04.2015 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, Haziran'da yapılacak olan seçimlerde Van halkından partilerini desteklemelerini istedi.

Partisinde bir açıklamada bulunan BTP Van İl Başkanı Mehmet Şakir Gül, seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdikten sonra BTP Genel Başkanı Haydar Baş'ın yazılı açıklamasını basın mensuplarıyla paylaştı. BTP Genel Başkanı Baş'ın 7 Haziran'da yapılacak olan milletvekili seçimlerinde Van halkından destek istediği belirtilirken, açıklamada şunlara yer verildi.

"Aziz dava arkadaşlarım Bağımsız Türkiye Partisi Van il teşkilatı olarak bugün burada toplanmamızın aynı havayı teneffüs etmenin onur ve gururunu taşıyoruz değerli arkadaşlar hepinizin bildiği gibi 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekili seçimleri için BTP'den aday olan milletvekili adaylarımızı Vanlı hemşerilerimize tanıtarak Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanım Prof. Dr. Haydar Baş beyin milli ekonomi modeliyle ve sosyal devlet anlayışı tezi ile bugün dünyaya yön verdiğini 120 ülkeye yakın ülkeler milli ekonomi modelini alarak uygulamaya başladığını ve bunları ekonomik krizden çıkarak ispatlanmıştır. Değerli arkadaşlar Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Haydar Baş beyin 30 yılını vermiş olduğu milli ekonomi modelini kısaca özetlemek gerekirse vatandaşlık maaşı 500 TL, asgari ücret 5 bin TL, yıllık geliri 100 bin altında olan vatandaşlardan vergi alınmayacak. Ev hanımı maaşı 500+1000 TL. Evine çocuklarına hizmet ettiğinden dolayı yani bin 500 TL ev hanımı maaşı olacak ve işçi statüsüne geçirilerek emekli olma hakkına sahip olacak. Çiftçinin ürünü pazar garantisi devlet tarafından sağlanacak. Toprağı olmayan köylüye devlet toprak verecek. Emekli maaşı 5 bin TL olacak. Senyoraj hakkımızı kullanacağız, yani para basma hakkımızı kullanacağız. Kendi parasını basmayan bir ülke ekonomik olarak çökmeye mahkumdur. Yeraltı zenginlik kaynaklarımızı devlet ve millet işbirliğiyle devreye sokulacaktır. Lise mezunları sınavsız üniversiteye girecekler. Çocuk maaşı 250 TL olacak, Evsizlere faizsiz kredi verilecek. Öğrencilere karşılıksız burs verilecek. Sanayiciye nakliyeciye esnafa faizsiz kredi verilecek. Devlet ücretsiz elektrik dağıtacak. Evlenenlere faizsiz kredi sağlanacak. Kimsesiz yaşlılara maaş bağlanacak. Tam istihdam sağlanacak."

Gül, "Değerli arkadaşlarım değerli basın mensupları yukarıda kısaca özetlemeye çalıştığım milli ekonomi modelinin olmazsa olmazlarından çünkü bu model önce insan diyor. Bu milli ekonomi modeli olmazsa olmazı üç unsurdan oluşuyor. İnsan, para, tüketim endeksli olduğundan dolayıdır. çünkü bu tezler uzun yıllardır her platformdan dile getiren Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş beyin 28 şubat 2013'de Duba da yani Rusya da konuşmasıyla Liberal ekonomi düzenini ve Kapitalist ekonomi düzenini tarihe gömmüştür ve Milli Ekonomi Modelini Dünyaya yön verdiğini bunları krizden çıkan Rusya devlet büyükleri bizzat bunları söylemişlerdir. Değerli 7 Haziran 2015 de yapılacak olan milletvekili seçimleri hem bulunduğum coğrafi bakımından hemde Türkiyemizin ekonomi bakımdan çok önemli olduğunu düşünüyorum. Vanlı hemşerilerimden Bu sefer iş, AŞ Haydar Baş diyelim. Bağımsız Türkiye Partisi'ne yetki verilmesini saygılarımla arz ediyorum 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak seçimin bütün siyasi parti adaylarına başarılar diliyorum. Vatanımıza milletimize ve Vanlı hemşerilerimize barış ve huzur içinde geçmesini Allah'dan temenni ediyorum saygılarımı sunuyorum" şeklinde sözlerini tamamladı. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzeltme) - Btp Van Halkından Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement