Tutuklanan Denizli Ticaret Odası Başkanının Yeri Erdoğan İle Doldu - Son Dakika
Güncel

Tutuklanan Denizli Ticaret Odası Başkanının Yeri Erdoğan İle Doldu

Tutuklanan Denizli Ticaret Odası Başkanının Yeri Erdoğan İle Doldu

Denizli'de FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer'in yerine oda başkanlığına Uğur Erdoğan seçildi.

29.09.2016 14:40  Güncelleme: 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer'in mevzuat gereği görevinin sona ermesi üzerine, oda başkanlığına Uğur Erdoğan getirildi.

TUTUKLANMADAN SONRA SEÇİM

Özer'in görevinin sona ermesinden sonra yönetim kurulu üyeleri, haftalık olağan toplantıda bir araya geldi. Toplantıda boşalan yönetim kurulu başkanlığı için seçim yapıldı. Seçimde, yönetim kurulu üyeleri oy birliğiyle Uğur Erdoğan'ı başkan seçti. Erdoğan başkanlığındaki Denizli Ticaret Odasında İmran Eraslan ve Salih Sarıkaya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu.

Uluslararası taşımacılık sektöründe hizmet veren ve aynı zamanda gümrük müşavirliği alanında faaliyet gösteren Erdoğan, Denizli İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu üyeliği ve başkan vekilliği, Uluslar Arası Karayolu ile Yük Taşımacıları ve Acenta Sahipleri Derneği (UKAT) Yönetim Kurulu üyeliği ve başkan vekilliği görevini sürdürüyor. Ayrıca Erdoğan, Denizli Ticaret Odasında yönetim kurulu sayman üyeliği ve yönetim kurulu üyeliği yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tutuklanan Denizli Ticaret Odası Başkanının Yeri Erdoğan İle Doldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement