Düziçi Eğitim Müzesi Bahçesine 540 Çam Fidanı Dikildi - Son Dakika
Yerel

Düziçi Eğitim Müzesi Bahçesine 540 Çam Fidanı Dikildi

Düziçi Anadolu Öğretmen Lisesi Eğitim Müzesi bahçesine 540 çam fidanı dikildi.

07.01.2014 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düziçi Anadolu Öğretmen Lisesi Eğitim Müzesi bahçesine 540 çam fidanı dikildi.

Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç, törende yaptığı konuşmada, yıllar önce Düziçi Köy Ensitüsü ve Öğretmen Okulu öğrencileri tarafından dikilen yaşlanmış, can güvenliğini tehdit eden ve müzeye zarar veren 21 çam ağacının, teknik uzmanlar tarafından tesbit edilerek kesildiğini söyledi.

Bu alanda, okul idarecileri ve öğrencilerin de katılımları ile 500'ü karaçam, 40' fıstıkçamı olmak üzere 540 çam fidanını dikmekten mutlu olduklarını belirten Koç, şunları kaydetti:

"Düziçi Anadolu Öğretmen Lisesi Eğitim Müzesi, eskiden burada okumuş öğrencilerin ödevlerinin, eğitim meteryallerinin yer aldığı müstesna bir müze. Geçmiş yıllarda dikilen ağaçlar bu binayı tehdit ediyordu. Teknik bir inceleme yapıldı ve bu ağaçların yerine yenilerinin dikilmesi kararı alındı. O ağaçların yerine de bugün 21 ağaca karşılık 540 yeni fidan dikiliyor. İlçemize ve okulumuza da hayırlı olsun."

Fidan dikme törenine, Emniyet Müdürü Hasan Kahraman, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sarı, İl Genel Meclis Üyesi Fevzi Kamalı, okul idarecileri ve öğrenciler katıldı. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Düziçi Eğitim Müzesi Bahçesine 540 Çam Fidanı Dikildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement