Düziçi'ne 3. Etap TOKİ Evleri - Son Dakika
Yerel

Düziçi'ne 3. Etap TOKİ Evleri

Düziçi\'ne 3. Etap TOKİ Evleri

Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, Düziçi’ne 3.etap TOKİ evleri için çalışma başlattıklarını söyledi.

01.03.2016 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, Düziçi'ne 3.etap TOKİ evleri için çalışma başlattıklarını söyledi.

Düziçi Belediyesi toplantı salonunda yapılan toplantıda, yapılacak olan TOKİ evleri hakkında bilgi veren Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, "Düziçi'ne 3. etap TOKİ Evi yapılması için milletvekillerimizin de desteği ile bir çalışma başlattık. Biz, belediye olarak TOKİ' ye kefil oluyoruz. İlk bir haftada müracaat edenlere kura çekilişi olmayacak. Dairelerimiz 2+1 ve 3+1 özelliğinde olacak. Her biri 4 katta oluşacak dairelerden almak için Düziçi sınırlarında en az bir yıl ikamet ediyor olacaksınız. Ayrıca eviniz olmayacak, 25 yaşını doldurmuş olacaksınız, Toplu konut idaresinden konut satın almamış olacaksınız ve Toplu Konut Kredisi kullanmamış olması gerekiyor. Müracat eden kişinin kendisine eşine veya velayeti altındaki çocuklarına ait ev olmaması, aylık hane halkı gelirinin en fazla 3 bin 200 TL olması gerekiyor" dedi.

Evlerin 2+1 ve 3+1 oda şeklinde olacağını 2+1evler için 4 bin TL peşinat, 3+1 evler için 6 bin TL peşinat 4 seçenek olduğunu belirten Namlı, "Bir kısmının ödemesi aylık 335, bir kısmının 630 TL gibi seçenekler var. Bütçenize göre bakın proje hakkında yer alan bilgi broşürünü inceleyin. Herkes iyi düşünüp taşınsın, kendine uyumlu olduğunuz bir komşu bulun gönlümüze göre oturun. Acele ediniz geç davranan alacak daire bulamayabilir" dedi.

Düziçi'nde daha önce ilki 192 adet, ikincisi 162 adet olmak üzere iki TOKİ projesi hayata geçmişti. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düziçi'ne 3. Etap TOKİ Evleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • irfan şen: çok güzel birşey başkanımızdan ALLAH razı olsun.daireler kaçar metre kare olduğunu bilmiyorum...teşekkürler. 0 0 Yanıtla
  • Elif kıbıcı: Bize sahıyip cık 0 0 Yanıtla

Advertisement