Düziçi Şehit Aileleri ve Gaziler Çanakkale'ye Gitti - Son Dakika
Yerel

Düziçi Şehit Aileleri ve Gaziler Çanakkale'ye Gitti

Düziçi Şehit Aileleri ve Gaziler Çanakkale\'ye Gitti

Osmaniye’nin Düziçi ilçesindeki şehit aileleri ve gaziler Çanakkale Zaferinin 101. yılında şehitliği ziyaret etmek için Çanakkale’ye gitti.

04.05.2016 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'nin Düziçi ilçesindeki şehit aileleri ve gaziler Çanakkale Zaferinin 101. yılında şehitliği ziyaret etmek için Çanakkale'ye gitti.

Düziçi Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmet Topal, Çanakkale'de yaşanan destanı yerinde göreceklerini belirterek, "Düziçi şehit aileleri ve gazilerimizle birlikte Çanakkale Savaşının 101. yılında Çanakkale'ye ziyaret planladık. Bizler Çanakkale'de atalarımızın yazdığı destanı yerinde görmek ve o duyguları bizlerde yaşamaya, dua etmeye gidiyoruz" dedi.

Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı ise şehit ailelerine ve gazilere hayırlı yolculuklar dileyerek, "Çanakkale Zaferinin 101. yıl dönümünde böyle bir programı ayarlayan Düziçi Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmet Topal'a teşekkür ederim. Ailelerimize kazasız belasız bir yolculuk geçirirler inşallah" diye konuştu. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düziçi Şehit Aileleri ve Gaziler Çanakkale'ye Gitti - Son Dakika


Advertisement