Dyned Uygulama Sınıfı Törenle Hizmete Açıldı - Son Dakika
Yerel

Dyned Uygulama Sınıfı Törenle Hizmete Açıldı

Dyned Uygulama Sınıfı Törenle Hizmete Açıldı

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ın üzerinde önemle durduğu DynED Projesi kapsamında, Selendi Anadolu Lisesinde DynED uygulama sınıfı açıldı.

14.03.2015 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ın üzerinde önemle durduğu DynED Projesi kapsamında, Selendi Anadolu Lisesinde DynED uygulama sınıfı açıldı.

Dyned İngilizce Dil Eğitim Sistemi uygulama sınıfı Selendi Kaymakamı Hasan Meşeli tarafından Anadolu Lisesinde törenle hizmete açıldı. Selendi Anadolu Lisesi'nde düzenlenen Törene Selendi Kaymakamı Hasan Meşeli, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mustafa Akpınar, İlçe Mal Müdürü İzzet Arık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Tokkaş, Milli Eğitim Şube Müdürü Halil İbrahim Kaya, Anadolu Lisesi Müdürü Murat Daban ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Anadolu Lisesi müdürü Murat Daban tarafından karşılanan Kaymakam Hasan Meşeli, uygulama sınıfında incelemelerde bulundu. Kaymakam Meşeli, İngilizce Öğretmeni Derya Oral'dan Dyned ile ilgili bilgiler aldı. DynEd İngilizce Dil Eğitim Sistemi'nin amacının, "Resmi örgün ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarının 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ve 12. sınıflarında çoklu ortamda etkileşimli İngilizce dil eğitiminin gerçekleştirilmesi için DynEd İngilizce Dil Eğitim Sistemi uygulanmasıdır" diyen Kaymakam Hasan Meşeli, DynEd'in eğitim sistemi olan 'Recursive Hierarchical Recognition' İngilizce'yi beynin dil becerisini edinme şekline uygun olarak öğreten tek İngilizce dil eğitimi sistemi olduğunu belirtti. Kaymakam Meşeli, "Öğrenci profilimiz uygun, veli profilimiz uygun, öğretmenlerimiz fevkalade, çoğu okulumuzun bilişim alt yapısı da fena değil. Zaman içerisinde hem ilçe milli eğitim, hem koordinatörlerimiz, hem de biz bu konunun takipçisi olduk. Takipçisi olmaya da devam edeceğiz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dyned Uygulama Sınıfı Törenle Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement