E-Dönüşüm ile Maliyetler Azalıyor, İş Süreçleri Hızlanıyor - Son Dakika
Güncel

E-Dönüşüm ile Maliyetler Azalıyor, İş Süreçleri Hızlanıyor

E-Dönüşüm ile Maliyetler Azalıyor, İş Süreçleri Hızlanıyor

ÜRKKEP ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası e-dönüşüm alanında işbirliği yaptı

22.11.2014 09:45  Güncelleme: 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin Kayıtlı Elektronik Posta (KEP), E-Fatura ve E-Saklama hizmetlerini bir arada sunan ilk ve tek kurumu olan TÜRKKEP ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası arasında "E-Dönüşüm İşbirliği" protokolü imzalandı. TÜRKKEP, işbirliği kapsamında sunduğu avantajlı hizmetlerle Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) üyelerine büyük kolaylıklar sunuyor. İmzalanan protokol kapsamında TTSO'ya üye kuruluşlar, TÜRKKEP hizmetlerinden özel koşullarda ve avantajlı biçimde yararlanabilecek.

TTSO, KEP hizmet sağlayıcılarından ilk imzayı TÜRKKEP ile imzaladı

Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) hizmet sağlayıcılarından ilk imzayı TÜRKKEP ile imzalandığını söyleyen Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, yapılan işbirliğine ilişkin, "Bu protokol ile amacımız üyelerimize daha hızlı, daha kaliteli ve maliyetler acısından daha ucuz hizmet verebilmektir. Yapmış olduğumuz protokol gereği tespit ettiğimiz fiyatlardan yüzde 10 indirim sağlayarak bu hizmeti üyelerimize sunduk. Zaman içerisinde ihtiyaçlar doğrultusunda yenileme yapacağız." açıklamasında bulundu.

E-dönüşüm, verimliliği artırırken çevrenin korunmasına da yardımcı oluyor

TÜRKKEP'in Türk Ticaret, Tebligat, Vergi Usul ve E-İmza Kanunu kapsamındaki düzenlemelere ve uluslararası standartlara uygun olarak, e-belge oluşturma, gönderme ve almaya yönelik tüm hizmetleri tek başına verebilen ülkemizin ilk ve tek hizmet sağlayıcısı olduğunu belirten TÜRKKEP Genel Müdürü Yüksel Samast, imza protokolünde şunları söyledi: "Bu protokolle TTSO üyelerine KEP, E-İmza, E-Fatura, E-Defter, E-Mutabakat ve E-Saklama gibi e-dönüşüm hizmetleri sunacağız. Elektronik ortamda yasal geçerliliği olan, güvenilir, inkâr edilemez şekilde e-belge paylaşımı ve bildirim aracı olarak kullanılan KEP sistemi sayesinde; ticari, hukuki ve resmi işlemler çok daha güvenli, hızlı, verimli ve tasarruflu bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. KEP ve e-dönüşüm uygulamaları, özellikle kâğıda dayalı işlemlerden kaynaklanan yüksek maliyetleri ve çevresel zararları en aza indirirken, iş süreçlerini de hızlandırıyor. Ülkemizin her noktasında yaygın hizmet ağıyla yasal geçerli tüm e-hizmetleri tek noktadan sağlayan bir kurum olarak, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile yaptığımız bu işbirliği, tüm üyelere önemli katkılar sağlayacak."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel E-Dönüşüm ile Maliyetler Azalıyor, İş Süreçleri Hızlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement