Bakanlar, Ebru Gündeş'i Dinlemeden Salondan Çıktı - Son Dakika
Magazin

Bakanlar, Ebru Gündeş'i Dinlemeden Salondan Çıktı

İş adamı Doruk Kaya ile sosyetenin tanınan isimlerinden Tuğana Savgı'nın düğününde sahne alan Ebru Gündeş'i Binali Yıldırım, Mehdi Eker ve Mevlüt Çavuşoğlu dinlemeden salondan ayrıldı.

18.04.2016 12:19  Güncelleme: 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İş adamı Doruk Kaya ile Kıbrıs'ta sosyetenin genç temsilcilerinden Tuğana Savgı'nın düğünü hayli görkemli geçti. Doruk Kaya ve Tuğana Savgı'nın nikah şahitliğini Mehdi Eker ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım yaptı. Ebru Gündeş sahne alınca, iki bakan ve bir bakan yardımcısı salonu terk etti.

SOSYETE DÜĞÜNE AKIN ETTİ

Doruk Kaya ve Tuğana Savgı'nın nikahı, Kıbrıs'ın en lüks otellerinden birinde yapıldı. Düğüne siyaset, iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı. Düğüne Erkan Petekkaya ve eşi, Feryal Gülman, Mehmet Aslan gibi isimler katıldı.

BAKAN YILDIRIM VE MEHDİ EKER ŞAHİTLİK YAPTI

Genç çift bin kişilik davetli grubunun huzurunda mutluluğa 'evet' dedi. Çiftin nikah şahitliğini Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker yaptı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da düğünün davetlileri arasındaydı.


"İTAAT ET, RAHAT ET"

Binali Yıldırım evlilik cüzdanını geline vermeden damada, "İtaat et, rahat et" tavsiyesinde bulununca Bakan Yıldırım başta damat olmak üzere salondaki konuklar tarafından alkışlandı.

EBRU SAHNEYE ÇIKTI, BAKANLAR AYRILDI

Türkiye'den birçok ünlünün katıldığı gecenin sürpriz ismi ise şarkıcı Ebru Gündeş'ti. Ünlü sanatçının sahneye çıkmasıyla birlikte Binali Yıldırım, Mehdi Eker ve Mevlüt Çavuşoğlu'nun salondan ayrıldığı öğrenildi.


Bakanlar, Ebru Gündeş\'i Dinlemeden Salondan Çıktı

Son Dakika Magazin Bakanlar, Ebru Gündeş'i Dinlemeden Salondan Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • BidonKafa: Unlu soz yazari ben den Ebru ya bir sarki sozu hediye ediyorum ........ Oy zarrab im zarrab im...... Hapse dustun harabim...... Rusvet kabul etmiyor....... Su yankiler cok zalim...... begenileri goreyim lutfen. Emege saygi:) 31 1 Yanıtla
  • Selim: Hani kankaydınız ne oldu kesin gene sizi kandırdılar 11 2 Yanıtla
  • YOL - YORDAM: para sayma mknesi - kutu - kasa = LELLİ LELLİ PARALELLİ 10 1 Yanıtla
  • Alooo: Ne oldu öküz öldümü Tırstınız demi adam konuşacak diye bilgi gizlişiği diye ksnun bile çıkardınız 8 2 Yanıtla
  • MUSTAFA: HER HALTI KOCASIYLA YEDİLER EŞİNİN KABAHATI NEYKİ ARTİSLİK YAPIYORSUNUZ 3 2 Yanıtla
  • SAKİİİİNNNÑ: Dünya menfaatler üzerine kurulmuş buradan bunu çıkarabilirsiniz. Çok değil bir birbuçuk yıl öncesi kutularla gelirken hanım efendinin eşini ayakta hazır olda beklerler Reza ile ebru oturmadan onlar kıpırdamazl ardı .....şimdi hale bak.... 1 1 Yanıtla

Advertisement