Ebru Gündeş'ten Boşanma Kararıyla İlgili İlk Açıklama: Reza Bey Gerekeni Söylemiş - Son Dakika
Magazin

Ebru Gündeş'ten Boşanma Kararıyla İlgili İlk Açıklama: Reza Bey Gerekeni Söylemiş

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, boşanma kararı aldığını doğruladı. Gündeş, "Reza Bey gerekeni söylemiş kararım doğrudur." dedi. Zarrab, yaptığı açıklamada Gündeş'e sitem etmişti.

25.09.2016 12:25  Güncelleme: 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye, magazin basınına bomba gibi düşen son dakika haberini konuşuyor. Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, 11 Şubat 2010'da aile arasında kıyılan nikahla evlendiği Reza Zarrab'dan iddiaya göre uzun süredir boşanmak istiyordu, ancak eşinin karşı çıkması üzerine bu kararını hep erteledi. Çiftin avukatları Şeyda Yıldırım'ın da martta yalanladığı boşanma iddiası dün taraflarca doğruladı.

EBRU'DAN BOŞANMA KARARIYLA İLGİLİ İLK AÇIKLAMA

ABD'de tutuklu bulunan Reza Zarrab'ın avukatı Volga Gökçe'nin Hürriyet'e aktardığı bilgiye göre, boşanma isteğini ilk olarak 13 Haziran'da Zarrab'a ileten Gündeş, avukatlarından süreci hızlandırmalarını istedi. Gündeş, önceki gün de boşanma vekaletnamesini Zarrab'a iletti. Ebru Gündeş de, gece Hürriyet'e boşanmayla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Reza Bey gerekeni söylemiş kararım doğrudur."

ZARRAB'DAN SİTEMLİ SÖZLER

Zarrab'ın boşanmayla ilgili imzalı açıklaması şöyle: "13 Haziran 2016 tarihinde Ebru Gündeş avukatı aracılığıyla tarafıma boşanmak istediğini iletmiş olup akabinde de süreci derhal sonlandırmak üzere yine avukatı aracılığıyla üzerimde baskı uygulamış ve son olarak da 23 Eylül 2016 tarihinde boşanma vekaletnamesini tarafıma göndermiş bulunmaktadır. İçerisinde bulunduğum bu sıkıntılı sürece rağmen eşimin boşanma kararını saygıyla karşıladığımı üzülerek kamuoyuna bildiririm."


2010'DA EVLENMİŞLERDİ

Şarkıcı Ebru Gündeş ile eşi Reza Zarrab hayatlarını 11 Şubat 2010 yılında birleştirmişti. Gündeş, 2011 yılında Alara isimli bir kızı çocuğu dünyaya getirmişti.


REZA ZARRAB 22 MART'TAN BERİ TUTUKLU

Türkiye'de 17 Aralık rüşvet operasyonunda yakalanıp 70 gün hapis yattıktan sonra serbest kalan iş adamı Reza Zarrab, İran'a yönelik yaptırımları ihlal ederek ABD'yi dolandırmak, bankacılık sahtekarlığı ve karapara aklama suçlamalarından dolayı 22 Mart 2016'da Miami'de tutuklanmıştı.


TUTUKLANDIĞINDA KIZIYLA YANINDAYDI

Reza Zarrab, tutuklanırken yanında Gündeş ile 5 yaşındaki kızı Alara da vardı. Olay üzerine kızını alıp İstanbul'a dönen Ebru Gündeş yakınlarına, 'Rıza beni yanında ister' diyerek ilk duruşma için Miami'ye gideceğini söylemiş, ancak gitmemişti.

Ebru Gündeş\'ten Boşanma Kararıyla İlgili İlk Açıklama: Reza Bey Gerekeni Söylemiş

Son Dakika Magazin Ebru Gündeş'ten Boşanma Kararıyla İlgili İlk Açıklama: Reza Bey Gerekeni Söylemiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.

  • Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu
    19:10 Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu

    Engelsiz Yaşam Vakfı'nın kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan'dan görevi devralan Av. Edip Önder, yeni yönetim kuruluyla birlikte engelli bireylerin engellerini aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Vakfın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Av. Edip Önder, Tayyar Işıksaçan, Şeniz Ulusoy, Emrah Yedekçi, Nezih Ertuğrul Erdem, Hakim Seval Karataş, Fatih Dalma, Mustafa İsmet Mercan.

  • Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor
    19:09 Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor

    Ünlü oyuncu Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Alço, tedavisine yoğun bakımda başlandı. Eşi Burcu Alço, yapılan son açıklamada oyuncunun yarın taburcu olacağını duyurdu.

  • Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı
    17:12 Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı

    Umay Kadın Sesleri Korosu ve ZibziArt orkestrasıyla birlikte sahne alan Gülcan Köseoğlu, unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konser, zengin repertuarı ve renkli sahne performansıyla izleyicileri büyüledi. İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından birçok seçkin ismin katıldığı etkinlik, işitme engelli çocuklara destek olma adına önemli bir adım olarak kaydedildi.


Advertisement