Son dakika Şarkı haberleri, Şarkı son dakika, son dakika Şarkı

Son Dakika Şarkı Haberleri

  • Azerin'den Amasya'da Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümüne özel konser
    02:13 Azerin'den Amasya'da Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümüne özel konser

    Azerbaycan devlet sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Amasya'da konser verdi. Amasya Belediyesi'nin düzenlediği özel konserde sahne alan Azerin, Amasyalıları coşturdu. Konseri yaklaşık 10 bin kişi izledi ve vatandaşlar Türk ve Azerbaycan bayraklarını dalgalandırdı. Azerin, Çanakkale'yi geçilmez kılan şehit ve gazileri anarak duygusal bir konuşma yaptı. Amasya Belediye Başkanı da sanatçıya teşekkür etti.

  • Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi
    01:59 Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi

    Azerbaycan devlet sanatçısı Azerin, Türkiye'ye gelerek Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Amasya'da konser verdi. Amasya Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Azerin, şarkı, türkü ve marşlarla Amasyalıları coşturdu. Konseri yaklaşık 10 bin kişi izlerken, vatandaşlar Türk ve Azerbaycan bayraklarını dalgalandırdı. Azerin, Amasya'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek Çanakkale şehitlerini anarak teşekkür etti.

  • Dicle Üniversitesi Hastanesinde Hemşire Şarkılarla Çocukları Mutlu Ediyor
    12:01 Dicle Üniversitesi Hastanesinde Hemşire Şarkılarla Çocukları Mutlu Ediyor

    Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde görev yapan hemşire Nilüfer Şimşek, yatarak tedavi gören çocuk hastalara bağlama ve gitar eşliğinde şarkılar söyleyerek moral veriyor. Şimşek, müzik yeteneğini çocukları mutlu etmek ve tedavilerine katkı sunmak için kullanıyor. Hemşirelik görevini yerine getirirken aynı zamanda müzikle destek olmaya devam edeceğini belirten Şimşek, müziğin hastaların moral ve motivasyonunu artırdığını vurguluyor.

  • Muratpaşa Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü konvoyla kutladı
    11:40 Muratpaşa Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü konvoyla kutladı

    Muratpaşa Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümünü Muratpaşa mahallelerinde konvoy düzenleyerek kutladı. Konvoy, İzmir Marşı eşliğinde cadde ve sokaklarda gezerken kent sakinleri büyük coşkuyla karşıladı. Belediye Başkanı Ümit Uysal da konvoyda yer aldı ve Çanakkale Türküsü'nü seslendirdi.

  • Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Murat Kurum için şarkı hazırladı
    17 Mar Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Murat Kurum için şarkı hazırladı

    Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum için hazırlanan şarkı büyük beğeni topladı.

  • Demet Sağıroğlu: Albüm yapınca Kayahan'la 2 buçuk sene küs kaldık
    17 Mar Demet Sağıroğlu: Albüm yapınca Kayahan'la 2 buçuk sene küs kaldık

    Müzik kariyerine Kayahan'ın vokali olarak başlayan Demet Sağıroğlu, Ceyda Düvenci'nin sorusu üzerine, albüm yapmak istediğini söylemesine rağmen Kayahan'ın kendisine albüm yapmadığını belirtti. Sağıroğlu, Kayahan'ın Sezen Aksu ve Aşkın Nur Yengi'ye albüm yapmasına kızdığını ve 2 buçuk sene küs kaldıklarını açıkladı. Ancak sonrasında Kayahan'ın kendisine şarkılar verdiğini ve onu sahiplendiğini söyledi. Ayrıca, Demet Sağıroğlu, genç popstarlar arasında Aleyna Tilki, Mabel Matiz, Cem Adrian ve Ediz'i geleceğe isimlerini taşıyacak arkadaşları olarak gördüğünü belirtti.

  • Türkiye'de hakemler neden sevilmiyor, hakem tartışmaları niçin bitmiyor?
    16 Mar Türkiye'de hakemler neden sevilmiyor, hakem tartışmaları niçin bitmiyor?

    Türkiye'de Süper Lig'in bitimine 8 hafta kala futbol dünyasında en çok konuşulan kesimlerden biri de hakemler.

  • Depremde öldü sanılan genç, müzikle hayata tutundu
    16 Mar Depremde öldü sanılan genç, müzikle hayata tutundu

    Kahramanmaraş Depremi'nde 13 saat göçük altında kaldıktan sonra öldü sanılarak ceset torbasına konulan ve son anda yaşadığı fark edilerek kurtarılan Hasan Er, yaşadığı acıları müziğe dönüştürerek hayata yeniden tutundu. Depremde eşini ve sevdiklerini kaybeden Er, yazdığı 'Yine gelsin' adlı söz ve besteyi depremde kaybettiği sevdiklerine armağan etti.

  • Magazinn.com Medya ve Sanat Ödülleri... SAHİPLERİNİ BULDU!
    16 Mar Magazinn.com Medya ve Sanat Ödülleri... SAHİPLERİNİ BULDU!

    Sinan Güzel’in genel yayın yönetmenliğini üstlendiği Magazinn.com Medya ve Sanat Ödülleri, Türkiye’de ilk kez Miray Cruise gemisinde görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

  • Spotify, Windows ve MacOS için Jam özelliğini kullanıma sundu
    16 Mar Spotify, Windows ve MacOS için Jam özelliğini kullanıma sundu

    Spotify, popüler müzik dinleme platformunda bulunan Jam özelliğini Windows ve MacOS uygulamalarına getirdi. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, arkadaşlarıyla aynı anda şarkı dinleyebilme imkanına sahip olacaklar. Jam özelliği yalnızca Premium kullanıcıları için kullanılabilir.

  • ŞOK, iPhone 15'i Satışa Sunuyor
    16 Mar ŞOK, iPhone 15'i Satışa Sunuyor

    Türkiye'nin en büyük zincir marketlerinden biri olan ŞOK, son dönemlerde elektronik ürünlerle dikkat çekiyor. Şimdi ise ŞOK, iPhone 15'i satışa sunuyor. 16 Mart - 19 Mart tarihleri arasında satılacak olan iPhone 15'in fiyatı 49.999 TL olarak belirlendi. Cihazın teknik özellikleri arasında 128 GB depolama alanı, A16 Bionic işlemci, 6.1 inç OLED Super Retina ekran, 6 GB RAM, 48 MP ana kamera ve 5G bağlantı desteği bulunuyor.

  • 'Kemal Sunal Müzesi' Açılışında Konuşan İmamoğlu: 'Tam Yol İleri' Diyerek Yürümek Değil, Koşmak İstiyoruz
    15 Mar 'Kemal Sunal Müzesi' Açılışında Konuşan İmamoğlu: 'Tam Yol İleri' Diyerek Yürümek Değil, Koşmak İstiyoruz

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘Kemal Sunal Müzesi’ni, Sunal ailesi ile birlikte açtı. İmamoğlu, “Çok güzel şeyler yapmaya gayret ediyoruz. Bu milletin hakkını, hak ettiğini vermeye çalışıyoruz... Yapacağımız ve yaptığımız işlerle ilgili de hiçbir zaman süslü işler, süslü laflar kurarak sizi aldatmadık, aldatmayacağız. İnşallah onları size yaşatmaya devam ederek, yolumuza ‘tam yol ileri’ diyerek yürümek değil, koşmak istiyoruz..., Kemal Sunal'ın bize bıraktığı o güzel anıların önünde saygıyla eğiliyorum” dedi.

  • iPhone 15 vs Xiaomi 14: Hangisini Tercih Etmeliyiz?
    15 Mar iPhone 15 vs Xiaomi 14: Hangisini Tercih Etmeliyiz?

    2024 yılında Apple ve Xiaomi'nin yeni amiral gemisi telefonları olan iPhone 15 ve Xiaomi 14, göz alıcı özellikleri ve çekici tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Her iki telefon da güçlü performans, yüksek çözünürlüklü ekranlar ve kaliteli kamera sistemleri sunuyor. Hangi telefonun tercih edileceği ise kullanıcının tercihlerine ve bütçesine bağlı. iPhone 15 daha iyi performans ve kamera isteyenler için uygunken, Xiaomi 14 daha modern tasarım ve uzun pil ömrü arayanlar için daha uygun bir seçenek olabilir.

  • Ahmet Kaya'nın Ölmeden Önceki Konser Kayıtları İlk Kez Yayınlandı
    15 Mar Ahmet Kaya'nın Ölmeden Önceki Konser Kayıtları İlk Kez Yayınlandı

    Paris'te hayatını kaybeden protest müziğinin öncü ismi Ahmet Kaya'nın ölmeden önce verdiği konser kayıtları ilk kez yayınlandı. Sanatçının konserde okuduğu 'Sabah namazına kalktım Kozan'dan' isimli türkü büyük beğeni topladı. Hayranlarının ilk kez dinlediği türkü kısa sürede en çok izlenen videolar arasına girdi. Ahmet Kaya'nın eşi Gülten Kaya Hayaloğlu tarafından yayınlanan kayıtlar sanatçının hayranları tarafından büyük beğeni topladı.

  • Karadeniz Müziği Sanatçısı Ekin Uzunlar: Karadeniz Müziğinde Gerçekçilik Var
    15 Mar Karadeniz Müziği Sanatçısı Ekin Uzunlar: Karadeniz Müziğinde Gerçekçilik Var

    Karadeniz müziği sanatçısı Ekin Uzunlar, Karadeniz müziğinde sahtecilik değil, gerçekçilik ve yaşanmışlık olduğunu vurguladı. Uzunlar, sanat hayatını, unutamadığı hatıraları, Karadeniz müziğinin geçmişteki ve bugünkü durumunu anlattı. Ayrıca, müzik hayatındaki serüvenini, enstrümanı kemençeyi dünyaya tanıtmak amacını ve gelecek planlarını paylaştı.

  • Placido Domingo, Volkswagen Arena'da konser verecek
    14 Mar Placido Domingo, Volkswagen Arena'da konser verecek

    Müzik dünyasının önemli seslerinden Placido Domingo, 28 Mayıs'ta Volkswagen Arena'da konser verecek. Konserde, Murat Karahan ve Elena Stikhina da sahne alacak. Domingo, opera kariyerinin yanı sıra orkestra şefliğiyle de klasik müziğin yaşayan büyük efsaneleri arasında yer alıyor.

  • Spotify, Şarkı Kliplerini Göstermeye Başladı
    14 Mar Spotify, Şarkı Kliplerini Göstermeye Başladı

    Popüler dijital müzik servisi Spotify, kullanıcı memnuniyetini artırmak için şarkı kliplerini gösteren bir özellik ekledi. Sanatçılar artık Spotify'daki şarkılarına klip ekleyebilecek. Şu anda test aşamasında olan bu özellikle dünyaca ünlü sanatçıların parçalarında klip görülebiliyor. Özellik şimdilik belirli ülkelerde kullanıma sunuldu, Türkiye için ise henüz bir tarih verilmedi.

  • İstanbul Esenyurt Üniversitesi 1. İletişim Ödülleri Sahiplerini Buldu
    14 Mar İstanbul Esenyurt Üniversitesi 1. İletişim Ödülleri Sahiplerini Buldu

    İstanbul Esenyurt Üniversitesi tarafından düzenlenen 1. İletişim Ödülleri'nde, 5 bin öğrencinin oylarıyla 13 kategoride alanında seçkin ve başarılı isimlere ödüller takdim edildi. Ödül töreni, radyo ve televizyon programcılığı alanında çalışan öğrenciler için önemli bir teşvik kaynağı olarak değerlendiriliyor.

  • Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar: Aylar önce önümüze konulan yanlış işlere imza atmamamızın bedelini sizlerle beraber ödemeye varız
    13 Mar Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar: Aylar önce önümüze konulan yanlış işlere imza atmamamızın bedelini sizlerle beraber ödemeye varız

    Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, aday gösterilmemesinin ardından Yeniden Refah Partisi ile yola devam ettiğini belirterek, ilçeye sahip çıkmak için mücadele edeceklerini söyledi. Togar, atık depolama tesisine karşı duruşunu hatırlatarak, ilçeyi huzur dolu günlerden uzaklaştırmak isteyenlere fırsat vermeyeceklerini vurguladı.

  • Muş'ta 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programı
    12 Mar Muş'ta 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programı

    Muş'ta düzenlenen '12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü' programında, İstiklal Marşı okundu ve konuşmalar yapıldı. Vali Avni Çakır, İstiklal Marşı'nın önemini vurgulayarak, Türk milletinin karakterini yansıttığını belirtti. Programda ayrıca öğrencilerin hazırladığı şarkı ve şiirler seslendirildi ve oratoryo gösterisi yapıldı.

  • İsveç Dışişleri Bakanı, NATO Üsleri ve Nükleer Silah Konuşlandırılmasına Karşı
    12 Mar İsveç Dışişleri Bakanı, NATO Üsleri ve Nükleer Silah Konuşlandırılmasına Karşı

    İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström, NATO'ya üyelikleri dolayısıyla NATO birliklerinin faaliyet göstermesine izin vereceklerini ancak kalıcı NATO üsleri ve nükleer silah konuşlandırılmasına karşı olduklarını belirtti. Billström, ayrıca İsveç'in diğer müttefiklere birlik göndermek konusunda istekli olduğunu ve Letonya'ya mekanize bir tabur göndermeye hazırlandıklarını ifade etti. Nükleer silah konuşlandırma gerekliliği tartışmasına da değinen Billström, İsveç'in barış zamanında nükleer silahlara sahip olmak için herhangi bir neden görmediğini ve bu konunun abartıldığını düşündüğünü belirtti.

  • İrfan Değirmenci: Çankaya'da Oyları Bölüp AKP'ye Kazandıran Bir İsim Olarak Anılmak Ekranda Sergilediğim Tavrı Reddetmem Olurdu
    11 Mar İrfan Değirmenci: Çankaya'da Oyları Bölüp AKP'ye Kazandıran Bir İsim Olarak Anılmak Ekranda Sergilediğim Tavrı Reddetmem Olurdu

    Türkiye İşçi Partisi (TİP) Çankaya Belediye Başkan adayı İrfan Değirmenci, “Ya mevcut düzeni kazanacak Çankaya'nın ya da Türkiye İşçi Partisi kazanacak. Üçüncü bir seçenek yok. Çankaya’da AKP'nin kazanma riskini görsem, oyları bölüp AKP'ye kazandıran bir isim olarak anılmak beni bunca yıllık tecrübemi ve ekranda sergilediğim tavrı reddetmem olurdu. Ben burada AKP'nin kazanma riski olmadığını, oylar CHP'nin oyları ikiye değil üçe de bölünse yine de AKP'nin kazanamayacağını gördüğüm için burada ya TİP ve İrfan Değirmenci ya da CHP ve adayı kazanacak. İki ihtimal olduğunu gördüğüm için buradayım. Çankaya seçmeninin karşısındayım” dedi.

  • Türk Pop Müziği Sanatçısı Erol Büyükburç'un Vefatının Üzerinden 9 Yıl Geçti
    11 Mar Türk Pop Müziği Sanatçısı Erol Büyükburç'un Vefatının Üzerinden 9 Yıl Geçti

    Türk pop müziğine getirdiği yeniliklerle adından söz ettiren ve 'Sevemem' isimli şarkısıyla müzikseverlerin hayranlığını kazanan Erol Büyükburç'un vefatının üzerinden 9 yıl geçti. Sanatçının müzik kariyeri, gençlik yılları ve başarıları hakkında bilgiler.

  • 96. OSCAR ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU; ÇIPLAK SUNUCU ŞOKU!
    11 Mar 96. OSCAR ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU; ÇIPLAK SUNUCU ŞOKU!

    96. Oscar Ödül Töreni, Jimmy Kimmel'ın sunumuyla Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlendi. 'Poor Things' ve 'Barbie'den 'Oppenheimer'a birçok yapım ödül için yarıştı.

  • 2024 Oscar ödülleri açıklandı! İşte en iyi filmler, oyuncular ve dahası
    11 Mar 2024 Oscar ödülleri açıklandı! İşte en iyi filmler, oyuncular ve dahası

    Akademi Ödülleri'nin 96'ncısı olan 2024 Oscar ödülleri sahiplerini buldu. En İyi Film kategorisinde Oppenheimer birinci seçilirken, En İyi Yönetmen ödülü Christopher Nolan'a gitti. Emma Stone ise En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. İşte diğer kategorilerdeki kazananlar...

  • Doğuştan görme engelli genç, müzikteki azmiyle örnek oluyor
    11 Mar Doğuştan görme engelli genç, müzikteki azmiyle örnek oluyor

    19 yaşındaki Esenay Duru Köse, müziğe kemençe çalarak başladıktan sonra flüt, piyano, bağlama ve klarnet çalmayı öğrendi. Köse, müzik bölümündeki azmiyle arkadaşlarına örnek olurken, karanlık dünyasını aydınlatan enstrümanlarını başkalarına da tanıtmak için öğretmen olmayı hedefliyor. Görme engeli, müzik hayatında ona engel değil, aksine kulakları gözlerinin işlevini görüyor.

  • Fatih Belediye Başkanı Turan: '400 proje ile Fatih'i daha yaşanabilir hale getirmek için adımlar attık'
    11 Mar Fatih Belediye Başkanı Turan: "400 proje ile Fatih'i daha yaşanabilir hale getirmek için adımlar attık"

    Fatih Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Başkan Adayı M. Ergün Turan, proje tanıtım ve lansman toplantısında konuştu.

  • Oyuncu John Cena, Oscar Ödülleri'nde sahneye çıplak çıktı
    11 Mar Oyuncu John Cena, Oscar Ödülleri'nde sahneye çıplak çıktı

    Dün akşam düzenlenen 96'ncı Oscar Ödülleri'nde oyuncu ve güreşçi John Cena, sahneye çırılçıplak çıktı. Ödül vermek için elindeki zarfı açamayan oyuncu bir ara çarşafla üstünü kapattı.

  • Oscar Ödülleri: Hollywood'un En Büyük Gecesinden Altı İyi An
    11 Mar Oscar Ödülleri: Hollywood'un En Büyük Gecesinden Altı İyi An

    Bu yılki Oscar ödülleri, cazibe, gözyaşı ve sürpriz bir çıplak performansa sahne oldu. Ryan Gosling'in Barbie filmindeki şarkı performansı, Jimmy Kimmel'ın dördüncü sunuşu, İsrail-Gazze savaşı protestoları, Da'Vine Joy Randolph'ın duygusal konuşması, John Cena'nın çıplak sahne performansı ve en iyi yardımcı köpek ödülü gibi anlar geceye damga vurdu.

  • 96'ncı Oscar Ödülleri sahiplerini buldu! 7 dalda ödül alan Oppenheimer geceye damga vurdu
    11 Mar 96'ncı Oscar Ödülleri sahiplerini buldu! 7 dalda ödül alan Oppenheimer geceye damga vurdu

    Sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden olan Oscar Ödülleri'nin 96'ncısı Los Angeles'ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. En iyi film dahil 7 dalda ödül kazanan Oppenheimer filmi geceye damga vurdu.

  • Oppenheimer, 2024 Oscar Ödül Töreni'nde 7 ödül kazandı
    11 Mar Oppenheimer, 2024 Oscar Ödül Töreni'nde 7 ödül kazandı

    2024 Oscar Ödül Töreni'nde Oppenheimer filmi, en iyi film dahil yedi dalda ödül kazanarak büyük bir başarı elde etti. Christopher Nolan en iyi yönetmen ödülünü alırken, Cillian Murphy en iyi aktör ödülünü kazandı. Emma Stone ise en iyi kadın aktris ödülünü aldı. Oppenheimer ayrıca en iyi makyaj ve saç tarzı, en iyi kostüm ve en iyi prodüksiyon tasarımı ödüllerini de aldı. Robert Downey Jr. en iyi yardımcı erkek oyuncu, Da'Vine Joy Randolph ise en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü kazandı. Billie Eilish ve Finneas O'Connell en iyi özgün şarkı ödülünü aldı. Birleşik Krallık yapımı The Zone of Interest en iyi yabancı dilde film ödülünü kazanırken, Ludwig Göransson en iyi film müziği ödülünü aldı. Jennifer Lame en iyi kurgu ödülünü alan ilk kadın oldu. Wes Anderson en iyi kısa film ödülünü kazandı. Filistin protestosu nedeniyle geç başlayan törende Zone of Interest en iyi ses ödülünü aldı. 20 Days in Mariupol en iyi belgesel ödülünü kazanırken, Last Repair Shop en iyi kısa belgesel ödülünü, War Is Over! Inspired by the Music of John & Yoko ise en iyi kısa animasyon ödülünü aldı. The Boy and the Heron en iyi animasyon ödülünü kazandı. American Fiction en iyi uyarlama senaryo, Anatomy of a Fall ise en iyi özgün senaryo ödüllerini aldı.

  • Rabih Abou Khalil, Alman ve Fransız edebiyatından bestelediği eserleriyle CRR'de sahne aldı
    10 Mar Rabih Abou Khalil, Alman ve Fransız edebiyatından bestelediği eserleriyle CRR'de sahne aldı

    Lübnanlı besteci ve ud sanatçısı Rabih Abou Khalil'in Alman ve Fransız edebiyatından şiirleri besteleyerek oluşturduğu son projesi Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda (CRR) müzikseverlerle buluştu. Amerikalı Jarrod Cagwin ve Polak Mateusz Smoczynski'den oluşan uluslararası grup, Arnavut caz sanatçısı ve vokalist Elina Duni eşliğinde sahne aldı. Konserde aşk, savaş gibi temaları işleyen Fransızca ve Almanca şiirler yorumlandı. Abou Khalil, Türkiye'de konser vermekten ve Türk seyircisiyle iletişim kurmaktan büyük keyif aldığını belirtti. Ayrıca Gazze'deki insanlık dramına ilişkin dünyanın bu konuda hemfikir olmayışına şaşırdığını ifade etti.

  • Microsoft Copilot GPT Builder ile Yapay Zeka Modelleri Oluşturun
    10 Mar Microsoft Copilot GPT Builder ile Yapay Zeka Modelleri Oluşturun

    Microsoft Copilot Pro kullanıcıları için Copilot GPT Builder kullanıma sunuldu. Bu yenilik, kullanıcıların yazılım geliştirme bilgisi olmadan belirli amaçlar için kendi yapay zeka modellerini oluşturmasına olanak tanıyor.

  • Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu vefat etti
    09 Mar Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu vefat etti

    Kayhan Yıldızoğlu'nun kızı Sibel Aybar, babasının yaşlılık nedeniyle vefat ettiğini belirtti. Cenazenin pazartesi günü öğlen namazında Levent'ten kaldırılacağı ve babasının isteği üzerine annesinin yanına Feriköy'e defnedileceği açıklandı.

  • Oscar Ödülleri'nin 2024 adayları hakkında 12 ilginç bilgi
    09 Mar Oscar Ödülleri'nin 2024 adayları hakkında 12 ilginç bilgi

    2024 Oscar adaylarıyla ilgili 12 ilginç bilgi ve dönüm noktaları hakkında detaylar veriliyor. Emma Stone'un tarihe geçme potansiyeli, Barbie filminin müziğinin ödül kazanma ihtimali, Cillian Murphy'nin 10 yıllık trendi sonlandırma potansiyeli gibi konular ele alınıyor.

  • Bodrum'da temizlik personeli müzik eşliğinde işini yapıyor
    09 Mar Bodrum'da temizlik personeli müzik eşliğinde işini yapıyor

    Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşamını sürdüren temizlik personeli Hüseyin Dağdevirir, işini taktığı kulaklıkla müziğin ritmine kapılarak büyük bir keyifle yapıyor. Dağdevirir'in videoları sosyal medyada ilgiyle izleniyor.

  • Karabük Belediyesi, mahallelerde görev yapacak Ramazan davulcularını sınavla belirledi
    08 Mar Karabük Belediyesi, mahallelerde görev yapacak Ramazan davulcularını sınavla belirledi

    Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, sahurda görev almak için müracaat eden 75 davulcudan sınavla 55 davulcuyu belirleyerek, yaka kartlarını dağıttı. Ayrıca davulcuların çalışma şartları ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

  • Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Fener Mahallesi'nde Selda Bağcan şarkısı söyledi
    08 Mar Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Fener Mahallesi'nde Selda Bağcan şarkısı söyledi

    Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Fener Mahallesi'nde gerçekleşen Komşu Buluşmalarında Selda Bağcan'ın 'Mağusa Limanı' şarkısını seslendirdi. Etkinlikte ayrıca Serkan Can konser verdi ve çocuklar da şarkı söyledi.

  • Türkan Şoray'a Büyükçekmece Belediyesi'nden sürpriz
    08 Mar Türkan Şoray'a Büyükçekmece Belediyesi'nden sürpriz

    Büyükçekmece Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Türkan Şoray'a bir program düzenledi. Programda usta oyuncu Müjdat Gezen'in sürprizi ve Türkan Şoray Parkı'nın açılışı yapıldı.

  • Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gençlerle Millet Kütüphanesi'nde Buluştu
    07 Mar Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gençlerle Millet Kütüphanesi'nde Buluştu

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Altıparmak'taki Millet Kütüphanesi'nde gençlerle biraraya gelerek sazlı sözlü muhabbet etti. Başkan Aktaş, gençlerle birlikte şarkı söyledi ve gençlere yönelik projeler hakkında konuştu.

  • Dimash Qudaibergen, İstanbul konseri için özel bir konsept hazırladı
    07 Mar Dimash Qudaibergen, İstanbul konseri için özel bir konsept hazırladı

    Kazakistanlı müzisyen Dimash Qudaibergen, 24 Mayıs'ta Beşiktaş Stadyumu'nda gerçekleştireceği İstanbul konseri için özel bir konsept hazırladığını söyledi. Qudaibergen, Türkiye'nin farklı şehirlerinde de konser vereceğini belirtti ve Türk ve Kazak dostluğunu sahnede gösterebilmeyi amaçladığını ifade etti. Ayrıca, İstanbul konserinde Türkçe şarkılar da seslendireceğini ve yeni şarkılarının Kazak ve Türk öğelerini birleştirdiğini söyledi.

  • İranlı kadın DJ'ler tabuları yıkıyor
    07 Mar İranlı kadın DJ'ler tabuları yıkıyor

    İran'da kadın ve erkeklerin birlikte katıldığı partiler yasak olsa da ahlak polisinin gözetiminden uzaktaki yerlerde yapılmaya devam ediyor. Kadın DJ'ler, kalabalıkları dansa kaldıran ritimleriyle tabuları yıkarken kültürel kalıpları da bozuyorlar. İran'da son yıllarda değişim isteyen kadın hareketlerine bağlı hisseden DJ'ler, yeraltı müzik sahnesinde başarıyla yer alıyorlar.

  • Salih Bademci: Biz ünlüler yalancıyız galiba
    07 Mar Salih Bademci: Biz ünlüler yalancıyız galiba

    Oyuncu Salih Bademci, Etiler'de bir mekanda oyuncu arkadaşlarına yemek verdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, bu sene dinlenmek istediğini söyledi. Ancak beklenmedik bir proje teklifi aldığını ve kabul ettiğini belirtti. Ayrıca şarkı söylemeyi sevdiğini ve bu konuda ileride bir albüm ya da single yapabileceğini söyledi.

  • 'Dilber evin barkın yok mu?' şarkısına 1 milyon TL'lik teklif reddedildi
    07 Mar 'Dilber evin barkın yok mu?' şarkısına 1 milyon TL'lik teklif reddedildi

    İnci Taneleri dizisi ile popüler olan 'Dilber evin barkın yok mu?' şarkısına başka bir sanatçı tarafından 1 milyon TL'lik düet teklifi yapıldı ancak dizi yapımcısı Erkal Sonel tarafından ambargo koyulduğu için reddedildi. Şarkıcı Erkal Sonel'in ambargo yüzünden teklifi geri çevirdiği açıklandı. Dizi yapımcısı tarafından konulan ambargonun dizi bitene kadar devam edeceği belirtildi.

  • Tiflis Yunus Emre Enstitüsü'nden Türkçe ve Gürcüce Şarkılarla Konser
    06 Mar Tiflis Yunus Emre Enstitüsü'nden Türkçe ve Gürcüce Şarkılarla Konser

    Tiflis Yunus Emre Enstitüsü (YEE) tarafından Gürcistan'da Türkçe ve Gürcüce şarkıların seslendirildiği bir konser düzenlendi. Tiflis'te gerçekleşen konserde Türk ve Gürcü melodileri seslendirildi ve iki dilde şarkılar söylendi. Konser programı, Türkiye'nin Tiflis Büyükelçiliği Müsteşarı Kazım Kartal, Gürcistan'daki Türk kurumların temsilcileri, Türk ve Gürcü iş adamları ve yüzlerce davetli tarafından izlendi. SAMİDA müzik grubunun verdiği konser, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle gerçekleştirildi.

  • 'Dilber evin barkın yok mu?' şarkısına 1 milyon TL'lik teklif
    06 Mar "Dilber evin barkın yok mu?" şarkısına 1 milyon TL'lik teklif

    Kanal D'de yayınlanan ve başrolünü Yılmaz Erdoğan'ın oynadığı İnci Taneleri dizisi ile bir anda şöhret olan "Dilber evin barkın yok mu?" şarkısına dizinin yapımcısı tarafından ambargo koyulduğu ortaya çıktı. Son dönemin en popüler şarkısı için 1 milyon TL'lik teklif yapıldı ancak dizi yapımcısı Erkal Sonel tarafından reddedildi.

  • Nazan Öncel, Kara Plak albümünden şarkılarını seslendirdi
    05 Mar Nazan Öncel, Kara Plak albümünden şarkılarını seslendirdi

    Nazan Öncel'in konserinde, 'Kara Plak' adlı yeni albümünden şarkıların yanı sıra klasikleşmiş şarkıları da seslendirildi. Konser alanında tüm biletlerin tükenmesi üzerine canlı yayın yapıldı. Sanatçı, hayranlarıyla interaktif diyaloga girerek espri yaparken, kadın cinayetlerine de değinerek duygusal bir eser seslendirdi.

  • Yapay Zeka Uygulamaları Hayatımızın Önemli Bir Parçası Haline Geliyor
    05 Mar Yapay Zeka Uygulamaları Hayatımızın Önemli Bir Parçası Haline Geliyor

    Yapay zeka uygulamaları, metin, fotoğraf, ses ve video üretimi gibi çeşitli görevleri yerine getirebiliyor. Sağlık, eğitim, finans, ticaret gibi farklı sektörlerde kullanılan yapay zeka, gelecekte işsizlik ve istihdam sorunlarına yol açabilir. Türkiye'de yapay zeka yatırımları hızla artarken, yerli ve milli yapay zeka sohbet robotlarının geliştirilmesi önem taşıyor.

  • Şarkıcı Melsum Erdost, Ebrar Karakurt ile arasında arbede çıktığını anlattı
    05 Mar Şarkıcı Melsum Erdost, Ebrar Karakurt ile arasında arbede çıktığını anlattı

    Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, Kadıköy'de bir mekanda şarkıcı Melsum Erdost ile aralarında çıkan bir arbede sonucunda mekandan çıkarıldı. Erdost, Karakurt'un sahneye çıkarak mikrofonu zorla elinden almaya çalıştığını iddia etti. Karakurt'un olayla ilgili henüz bir açıklama yapmadığı belirtildi.

  • Miley Cyrus, İngiltere'de BRIT Ödülü'nü video aracılığıyla aldı
    04 Mar Miley Cyrus, İngiltere'de BRIT Ödülü'nü video aracılığıyla aldı

    Amerikalı şarkıcı Miley Cyrus, İngiltere'de düzenlenen BRIT Ödülü törenine katılamadı ancak ödülünü video aracılığıyla aldı. Şarkıcı, tül elbisesiyle dikkat çekti ve sütyenini çıkardı. Miley Cyrus, hayranlarına teşekkür ederek ödülünü kaldırdı.

  • Haftanın tarihine bakış
    03 Mar Haftanın tarihine bakış

    8 Mart, 1977'de Birleşmiş Milletler (BM) tarafından "Dünya Kadınlar Günü" ilan edildi.

  • Gaziantep'te Görme Engelli Öğrenci İlahiyat Fakültesini Kazandı
    03 Mar Gaziantep'te Görme Engelli Öğrenci İlahiyat Fakültesini Kazandı

    Gaziantep'te yaşayan görme engelli Güler Rümeysa Akkuş, Gaziantep Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni yüksek puanla kazanarak, hayallerine giden yola ilk adımını attı. Akkuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan ilham alarak ilahiyat okumaya karar verdiğini belirtti. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in desteğiyle eğitim hayatında başarılı olan Akkuş, engelli öğrencilere örnek oldu.

  • Batman Belediyesi tarafından düzenlenen Batman Film Günleri başladı
    02 Mar Batman Belediyesi tarafından düzenlenen Batman Film Günleri başladı

    Batman Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen 'Batman Film Günleri' başladı. Batman Valisi Ekrem Canalp, sinemanın önemine vurgu yaparak, tiyatroyu da desteklememiz gerektiğini belirtti. Festivalde onur ve başarı ödülleri verildi ve çeşitli filmler gösterildi. Etkinlik, Batman'ı daha da güzelleştirir ve mevsimini değiştirir.

  • Opera ve Sinema Sanatçısı Altan Günbay'ın Vefatının 10. Yılı
    02 Mar Opera ve Sinema Sanatçısı Altan Günbay'ın Vefatının 10. Yılı

    Opera, sinema ve müzik alanında eserler veren çok yönlü sanatçı Altan Günbay'ın vefatının üzerinden 10 yıl geçti. Günbay, 1931 yılında Konya'da doğdu ve sanat hayatına Ankara Devlet Konservatuvarı'nda başladı. Birçok filmde rol alan ve opera sahnelerinde başarıyla yer alan Günbay, Türk sinemasının önemli karakter oyuncularından biri olarak tanındı. Ayrıca müzikler besteledi ve yapımcılık da yaptı. Günbay, 2014 yılında hayatını kaybetti.

  • Müslüm Gürses'in Albümlerinin Yönetmeni ve Bestecisi Anlattı
    02 Mar Müslüm Gürses'in Albümlerinin Yönetmeni ve Bestecisi Anlattı

    Arabeskin Babası olarak tanınan Müslüm Gürses'in albümlerinin yönetmeni, aranjörü ve bestecisi Ali Osman Erbaşı, sanatçının yaşamını ve müzik kariyerini anlattı. Erbaşı, Gürses'in insanlığını, yüce gönüllülüğünü ve arkadaşlığını özlediğini belirtti. Müslüm Gürses'in repertuvarını geniş kitlelere hitap edecek şekilde düzenlediğini ve her kesimin dinlediği bir sanatçı haline geldiğini söyleyen Erbaşı, Gürses'in dürüst, iyi niyetli ve samimi bir kişilik olduğunu vurguladı.

  • Vizyona 3 gün kala davalık olmuştu! Hukuk mücadelesini kazanan Ahmet Kaya filmi seyirciyle buluştu
    02 Mar Vizyona 3 gün kala davalık olmuştu! Hukuk mücadelesini kazanan Ahmet Kaya filmi seyirciyle buluştu

    Ahmet Kaya'nın hayatını anlatan Son Şarkı Ahmet'in Türküsü vizyona girmeden 3 gün önce Gülten Kaya'nın şikayetiyle davalık olmuştu. Filmin durdurulması için açılan davaları kazandıklarını söyleyen filmin yapımcısı, "Tüm usulsüzlük çabalarına rağmen mahkeme tarafından haklı görüldük ve aleyhimize açılan dava reddedildi. Filmimiz planlandığı gibi vizyona girdi" dedi.

  • Başkentte 20. Gönül Harmanı Şiir Gecesi düzenlendi
    01 Mar Başkentte 20. Gönül Harmanı Şiir Gecesi düzenlendi

    Başkentte bir üniversitenin Konferans Salonu'nda düzenlenen 20. Gönül Harmanı Şiir Gecesi, 'Kapılar ve Direniş' temasıyla gerçekleştirildi. Gecede Filistin şiirleri seslendirilirken, Türk şiirinin önde gelen şairlerinin eserleri yorumlandı ve dünya şiirinden örnekler sergilendi. Birikim Orkestrası da şarkı, türkü ve ezgileriyle programa eşlik etti. Yazar Necip Evlice, Yenimahalle Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu ve davetliler de etkinliğe katıldı.

  • Van Başkale'de düzenlenen ses yarışmasında birinci olan öğrenci
    01 Mar Van Başkale'de düzenlenen ses yarışmasında birinci olan öğrenci

    Van'ın Başkale ilçesinde düzenlenen 'O Ses Başkale' yarışmasının finalinde Edanur Hacıoğlu birinci oldu. Başkale Belediyesi tarafından düzenlenen yarışmada ikinci olan Aslı Yalçın ise sahnede heyecanlandığını ve şarkı söylemeye devam edeceğini söyledi.

  • Farklı meslek gruplarından oluşan korodan muhteşem konser: Dakikalarca alkışlandılar
    01 Mar Farklı meslek gruplarından oluşan korodan muhteşem konser: Dakikalarca alkışlandılar

    Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü öncülüğünde yürütülen 'Şarkılar Bizi Söyler Biz de Şarkı Söyleriz' projesi kapsamında Tekirdağ'da farklı meslek gruplarından ev hanımı, inşaat mühendisi, gayrimenkul danışmanı, sağlık personeli, güvenlik görevlisi ve öğretmen gibi çalışanlardan oluşan koro, muhteşem bir konser verdi. Konser, solistlerin eşsiz performansları ve büyük beğeni toplayarak dakikalarca alkışlandı.

  • Sancaktepe'de 7/24 Belediyeciliğe Devam
    01 Mar Sancaktepe'de 7/24 Belediyeciliğe Devam

    Başkan Şeyma Döğücü: Sancaktepe Sizlerin Desteği İle Yine Emin Ellerde Olacak

  • Spotify, Şarkı Falcısı Özelliğini Tanıttı
    01 Mar Spotify, Şarkı Falcısı Özelliğini Tanıttı

    Spotify, 2024 yılının Şubat ayında yeni bir özellik olan Şarkı Falcısı özelliğini (Song Psychic) tanıttı. Bu özellik, falcı benzeri bir yaklaşımla, kullanıcıların sorularına şarkı önerileri sunarak cevap veriyor. Şarkı Falcısı, kullanıcıların bilinçaltındaki sorulara veya günlük kararsızlıklarına ilham verici müzikler öneriyor. Spotify, kullanıcı deneyimini zenginleştirmek için düzenli olarak eğlenceli özellikler ekliyor. Bu özellik, kullanıcıların Spotify uygulamasında ya da spotify.com/songpsychic üzerinden mobil cihazlarında erişebilecekleri mistik bir müzik deneyimi sunuyor. Kullanıcılar, aşk, kariyer, hayatın büyük sırları gibi dokuz farklı konu başlığından birini seçerek sorularını yöneltebiliyor. Spotify'ın bu yeni özelliği, önemli hayat kararları için bir araç olarak kullanılmasa da, yeni müzikler keşfetmek ve arkadaşlarınızla eğlenmek için yenilikçi bir yol sunuyor.

  • Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, 'vizyon' projelerini tanıttı
    01 Mar Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, 'vizyon' projelerini tanıttı

    Cumhur İttifakı Sancaktepe Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü, yeni dönemde gerçekleştirilecek projelerini tanıttı. Döğücü, yeni dönemde Sancaktepe'ye Millet Bahçesi ve Şehir Hastanesi açılacağını da müjdeledi.

  • Başakşehir'de gençlerle bir araya gelen Kurum: 'Kararları gençlerle oluşturacağımız gençlik meclisimizle alacağız'
    29 Şub Başakşehir'de gençlerle bir araya gelen Kurum: "Kararları gençlerle oluşturacağımız gençlik meclisimizle alacağız"

    Başakşehir'de gençlerle bir araya gelen Kurum: "Kararları gençlerle oluşturacağımız gençlik meclisimizle alacağız" Kurum'dan İmamoğlu'nun kopya iddiasına cevap: "Geçmişte kopya çekilecek bir iş yok" İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Başakşehir'de Üniversiteler Tanıtım ve Eğitim Fuarı'nda gençlerle...

  • Universal Music Group ve TikTok Arasında Lisans Anlaşması Krizi
    29 Şub Universal Music Group ve TikTok Arasında Lisans Anlaşması Krizi

    Dünyanın önde gelen müzik şirketlerinden Universal Music Group (UMG), TikTok ile lisans anlaşması konusunda anlaşmazlık yaşıyor. UMG, TikTok'un ödeme teklifini yetersiz bulurken, TikTok ise UMG'yi yanlış açıklama yapmakla suçluyor. Anlaşma sağlanamadığı için UMG'ye ait müzik videolarının sesi kapatılacak ve 4 milyon şarkı platformdan kaldırılacak.

  • Ayşegül Aldinç... 'EROL EVGİN'E AŞIKTIM!'
    29 Şub Ayşegül Aldinç... 'EROL EVGİN'E AŞIKTIM!'

    Türkiye'nin en özel yorumcu ve oyuncularının başında gelen Ayşegül Aldinç, ilk kitabının ardından 23 yıl sonra ikinci kitabı Malumatfuruş'u okurlarla buluşturmasının mutluluğunu yaşarken, Empati'de Ahmet Mümtaz Taylan'ın konuğu oldu.

  • Başakşehir'de gençlerle bir araya gelen Kurum: 'Kararları gençlerle oluşturacağımız gençlik meclisimizle alacağız'
    29 Şub Başakşehir'de gençlerle bir araya gelen Kurum: "Kararları gençlerle oluşturacağımız gençlik meclisimizle alacağız"

    İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Başakşehir'de Üniversiteler Tanıtım ve Eğitim Fuarı'nda gençlerle bir araya geldi.

  • TikTok'ta Universal Music Group ile yaşanan anlaşmazlık şarkıların silinmesine neden olabilir
    29 Şub TikTok'ta Universal Music Group ile yaşanan anlaşmazlık şarkıların silinmesine neden olabilir

    TikTok ile Universal Music Group arasındaki lisans anlaşmazlığı nedeniyle Taylor Swift, Billie Eilish ve Harry Styles gibi ünlü sanatçıların şarkıları TikTok'tan kaldırıldı. Ayrıca Universal Music Publishing Group (UMPG) ile sözleşmesi bulunan şarkı yazarlarına ait 4 milyona yakın şarkının da platformdan ayrılması ihtimaller dahilinde. Bu durum dans videoları çeken kullanıcılar için birçok probleme neden olabilir.

  • Malatya'da Gençlere Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri Başladı
    29 Şub Malatya'da Gençlere Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri Başladı

    Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri' Malatya'da başladı. Etkinlikte 40 kurum ve kuruluş, gençlere devlet teşviklerini tanıttı. Öğrenciler ve aileler, burs, hibe, fon, kredi destekleri ve staj programları hakkında bilgi alarak etkinlikten memnun kaldı. Etkinlikte ayrıca Anadolu Ajansı standı büyük ilgi gördü.

  • Performansı kırdı geçirdi! Dursun Özbek'ten ''Aşkın olayım'' yorumu
    28 Şub Performansı kırdı geçirdi! Dursun Özbek'ten ''Aşkın olayım'' yorumu

    Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Engelsiz Aslanlar Balosu'nda, Icardi ile özdeşleşen ''Aşkın olayım'' şarkısını söyledi. Başkan Özbek'in bu performansı, sarı-kırmızılı taraftarlardan büyük beğeni aldı.

  • İsrail'in Eurovision Şarkı Yarışması'na sunduğu ikinci şarkısı da reddedildi
    28 Şub İsrail'in Eurovision Şarkı Yarışması'na sunduğu ikinci şarkısı da reddedildi

    Birçok Avrupa ülkesinin, İsrail'in Eurovision Şarkı Yarışması'ndan men edilmesi yönündeki çağrıları sürerken yeni bir gelişme yaşandı. İsrail'in yarışma için sunduğu ikinci şarkı da siyasi mesaj içerdiği için reddedildi.

  • Microsoft Copilot, Android ve iOS cihazlarda varsayılan asistan olarak kullanılabilecek
    28 Şub Microsoft Copilot, Android ve iOS cihazlarda varsayılan asistan olarak kullanılabilecek

    Microsoft, yeni işletim sistemi Windows 11'in yanı sıra yapay zeka destekli Copilot asistanını da kullanıma sundu. Copilot, Android ve iOS için önemli bir güncelleme alacak ve varsayılan asistan olarak kullanılabilecek. Windows'ta birçok yeteneğe sahip olan Copilot, pencereleri düzenleme, şarkı önerisi yapma gibi işlevlere sahip. Ancak iOS'ta henüz nasıl çalışacağı bilinmiyor. Güncellemenin ne zaman yayınlanacağı ise belirsiz.

  • Sıla, Kerki Solfej'in organizasyonunda unutulmaz bir gösteriye imza attı
    26 Şub Sıla, Kerki Solfej'in organizasyonunda unutulmaz bir gösteriye imza attı

    Sıla, Kerki Solfej'in organizasyonunda 8 bin kişiyle unutulmaz bir gösteriye imza attı. Konserde yaşanan teknik aksaklıkla ilgili pozitif bir tutum sergileyen Sıla, hayranlarıyla birlikte şarkı söylemenin kıymetini vurguladı.

  • Bartu Küçükçağlayan, mini etekle verdiği konserde dikkatleri üzerine çekti
    26 Şub Bartu Küçükçağlayan, mini etekle verdiği konserde dikkatleri üzerine çekti

    Yalan Dünya dizisindeki rolüyle geniş hayran kitlesine ulaşan ve aynı zamanda solisti olduğu Büyük Ev Ablukada ile konserler veren Bartu Küçükçağlayan, bir kez daha sahneye mini etekle çıktı. Küçükçağlayan sahnede mini eteğiyle hem şarkı söyledi hem de dakikalarca dans etti.

  • Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum günü için özel şarkı paylaştı
    26 Şub Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum günü için özel şarkı paylaştı

    Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 70'inci yaş gününe özel olarak hazırlanan şarkıyı sosyal medya hesabından paylaştı. Şarkı, Sezai Karakoç'un 'Ey Sevgili' şiirine de atıf yapmaktadır ve kısa sürede geniş kitlelere yayıldı.

  • Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, gençlerle Erik Dalı oynadı
    26 Şub Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, gençlerle Erik Dalı oynadı

    Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Düden Park'ta düzenlenen VoSahne konserinde gençlerle Erik Dalı oynadı. Ücretsiz konserlerin bu hafta sonu durağı Düden Park oldu.

  • Sefo, Bursalılara unutulmaz bir gece yaşattı
    25 Şub Sefo, Bursalılara unutulmaz bir gece yaşattı

    Türk Rap müziğinin parlayan yıldızı Sefo, Osmangazi Meydanı'nda sevenleriyle buluştu ve unutulmaz bir gece yaşattı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Sefo'ya Osmangazi heykelini hediye etti.

  • İnci Taneleri Dizisi İzlenme Rekorları Kırıyor
    25 Şub İnci Taneleri Dizisi İzlenme Rekorları Kırıyor

    Yılmaz Erdoğan'ın başrolünde olduğu İnci Taneleri dizisi, Dilber'in pavyon dansıyla sosyal medyada büyük bir akıma dönüşmüştü. Her hafta merakla beklenen dans sahneleri ve şarkı sözleriyle dikkat çeken dizi, yaklaşan Ramazan ayında pavyon dansı sahnelerine yer vermeyecek.

  • Akşener'in eski basın danışmanı Murat İde, İmamoğlu için seçim şarkısı hazırladı
    25 Şub Akşener'in eski basın danışmanı Murat İde, İmamoğlu için seçim şarkısı hazırladı

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in son dönemde ağır eleştirilerde bulunduğu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. 2023 Kasım ayında görevden alınan Akşener'in eski basın danışmanı Murat İde, İmamoğlu için seçim şarkısı hazırladı. İde şarkıyı "5 yıllık şahitliğimin ürünüdür bu şarkı" sözleriyle paylaştı.

  • Navalni'nin cesedi annesine teslim edildi
    24 Şub Navalni'nin cesedi annesine teslim edildi

    Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in muhaliflerinden Aleksey Navalni'nin cesedinin annesine teslim edildiği açıklandı. Navalni'nin ailesine cenazesinin kimyasal analiz için tutulduğu bilgisi verilmişti. Cenaze töreni henüz yapılmadı ve yetkililerin müdahale edip etmeyeceği bilinmiyor. Navalni, Rusya'nın ücra bir bölgesindeki cezaevinde tutuluyordu ve hapishanede çeşitli sağlık sorunları yaşamıştı.

  • Atiye, Hadise ile arasında bir problem olmadığını söyledi
    24 Şub Atiye, Hadise ile arasında bir problem olmadığını söyledi

    Atiye, bir televizyon programında Hadise ile arasında hiçbir sorun olmadığını belirtti. Ayrıca, Hadise ile düet yapmaktan memnuniyet duyacağını ifade etti. Atiye, estetik konusunda ise karşı olmadığını ancak insanların kendilerini kaybetmemesi gerektiğini söyledi. Kariyerinin başında yoluna taş koyanların olduğunu düşündüğünü belirten Atiye, müzik dünyasında ego olmadığını ve kadın şarkıcılarla düet yapmak istediğini dile getirdi. Ayrıca, Edis'i takdir ettiğini ve en sevdiği sanatçı arkadaşının Göksel olduğunu söyledi.

Advertisement