Ebru Gündeş Yaz Konserlerine Başladı - Son Dakika
Güncel

Ebru Gündeş Yaz Konserlerine Başladı

Ebru Gündeş Yaz Konserlerine Başladı

Ebru Gündeş, Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde yaz konserlerine başladı.

05.06.2014 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ebru Gündeş, Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde yaz konserlerine başladı.

Manavgat'taki Sueno Otel'de sahneye çıkan Ebru Gündeş, birbirinden güzel şarkılarıyla yerli ve yabancı tatilcileri coşturdu. Yaz konserlerinin ilkini gerçekleştiren Gündeş, sahneye havai fişekler ve maytaplar eşliğinde çıktı. Önce duygusal parçalara yer veren sanatçı, konserin ilerleyen saatlerinde hareketli şarkılarıyla tatilcileri coşturdu. Gündeş'in hareketli şarkılarında zaman zaman dansçılar da sahneye çıktı.

ANILCAN DA EŞLİK ETTİ

Konserinin sonunda 'O Ses Türkiye Yarışması'nda takımından olan Anılcan'ı sahneye davet ederek bir şarkı söyleten Gündeş, daha sonra vokalistlerini de yanına çağırarak dörtlü şarkı söyledi. 'O Ses Türkiye' yarışmasında Anılcan'la finale kadar gittiğini hatırlatan Gündeş, "Anılcan çok yetenekli bir arkadaşımız, çok başarılı. Anılcan, bundan sonra bizimle beraber olacak" diye konuştu.

Hayranlarına teşekkür eden Gündeş, iyi bir turizm sezonunun geçmesi dileğinde bulundu. Bu otelde 8 yılı geride bırakarak 9'uncu yılın ilk konserini verdiğini anlatan Gündeş, başta otel sahibi Erhan Korkmaz olmak üzere tüm otel çalışanlarına teşekkür etti. Ebru Gündeş, aynı otelde yaz boyunca her hafta tatilcilere konser verecek. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ebru Gündeş Yaz Konserlerine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement