Ebru Şallı imza gününde 'photoshop' söylentilerine cevap verdi - Son Dakika
Güncel

Ebru Şallı imza gününde 'photoshop' söylentilerine cevap verdi

Şallı, "Bazen kapak fotoğraflarının photoshop olduğunu düşünenler oluyor, vücudumun DVD kapağımdaki fotoğrafla aynı olduğunu görmeniz için özellikle bu kıyafeti giydim" dedi.

06.06.2016 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"İki Haftada Süper Popo Workout" adlı yeni DVD'sinin Trump D&R'daki imza gününde sevenleriyle buluşan Ebru Şallı, etkinliğe DVD kapağındaki mini şortuyla geldi.

Ebru Şallı, imza gününde Trump Alışveriş Merkezi D&R'da hayranlarıyla buluştu. Ebru Şallı, bu yaz Skinny Jeans giymek isteyenler için "İki Haftada Süper Popo Workout" isimli yeni DVD'sini imzaladı.

Daha önce çıkardığı pilates dvd'leri ile kendi kategorisinde en çok satanlar arasına giren Ebru Şallı, kısa sürede sağlıklı şekilde vücut şekillendirmenin yollarını gösteren "İki Haftada Süper Pop Workout" dvd'sini imzalarken hayranlarının sorularını da yanıtsız bırakmadı. Ayrıca onlarla bol bol fotoğraf çektirdi, selfie yaptı. DVD kapağındaki mini şortuyla etkinliğe katılan Şallı, fit formuyla sevenlerinden yoğun övgü aldı

Photoshop söylentilerine mini şortuyla cevap verdi

İmza gününe yeni DVD'sinin kapağındaki şortuyla gelen Ebru Şallı hayranlarının ilgisini çekince "Evet aynı şortu giydim, bazen kapak fotoğraflarının photoshop olduğunu düşünenler oluyor, vücudumun DVD kapağımdaki fotoğrafla aynı olduğunu görmeniz için özellikle bu kıyafeti giydim" dedi.

"Kalçada estetik cerrahi doğru değil…"

Sağlıklı bir şekilde istenilen vücuda kavuşmanın mümkün olduğunu söyleyen Ebru Şallı "Pilatesi düzenli ve doğru bir şekilde yaptığınızda kısa sürede istenilen vücut şekline kavuşabilirsiniz. Herkes farklı vücut yapısına sahip ancak pilatesle vücudunuzu istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz" dedi. Estetik cerrahi yöntemlerle kalça şekillendirme hakkındaki sorulara "Cerrahi yöntemlerle popoya müdahale edilmesini sağlıklı bulmuyorum, kimyayı bozduğunu düşünüyorum" şeklinde cevap verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ebru Şallı imza gününde 'photoshop' söylentilerine cevap verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement