Ebru Torun Bilik'in Öldürülmesi Davasına Devam Edildi - Son Dakika
Güncel

Ebru Torun Bilik'in Öldürülmesi Davasına Devam Edildi

Ümraniye'de kardeşinin karısı Ebru Torun Bilik'i (26) bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen sanık Servet Bilik'in ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi.

03.03.2015 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ümraniye'de kardeşinin karısı Ebru Torun Bilik'i (26) bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen sanık Servet Bilik'in ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi.

Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde güvenlik gerekçesiyle kapalı yapılan duruşmaya, izleyiciler ve basın mensupları alınmadı. Duruşma, eksikliklerin giderilmesi amacıyla ertelendi.

"Cinayetlere Karşı Acil Önlem Grubu" üyesi bir grup kadın, duruşmanın kapalı yapılmasını Anadolu Adliyesi C Blok girişinde protesto etti.

"Erkek adalet değil, gerçek adalet" yazılı pankart açan grup adına açıklama yapan Handan Özbilgen, Ebru Torun'un 15 ay önce kocası ve ailesi tarafından katledildiğini savunarak, "Ebru, öldürülen bir çok kadın gibi kendi hayatı hakkında karar veremedi. Boşanma isteği her defasında ölüm tehditleri ile engellendi" dedi.

Mahkemenin duruşmaları kapalı yapma kararına son vermesini isteyen Özbilgen, "Katilin can güvenliğini sağlamaya yönelik bu tedbirler, Ebru için alınmış olsaydı bugün yaşıyor ve aramızda olacaktı" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ebru Torun Bilik'in Öldürülmesi Davasına Devam Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement