Ece Doğulu, Stil Sahibi Kadınlar İçin Hazırladı - Son Dakika
Güncel

Ece Doğulu, Stil Sahibi Kadınlar İçin Hazırladı

ELLE, kendine has giyimiyle beğeni toplayan cemiyet hayatının renkli simalarından Ece Doğulu ile ortak bir projeye imza attı.

18.04.2014 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Ece Doğulu for ELLE" koleksiyonu, ünlü isimlerin katılımıyla düzenlenen özel davetle tanıtıldı.

Modanın yakın takipçisi Ece Doğulu, özellikle ayakkabıya olan tutkusunu ELLE ile yaptığı proje ile profesyonelliğe taşıdı. Ece Doğulu for ELLE koleksiyonu, 9 Nisan Çarşamba günü Ortaköy The House Hotel'de verilen özel davette tanıtıldı. ELLE Ayakkabı Yönetim Kurulu Üyesi Suna Akar Çapan'ın ev sahipliğini üstlendiği toplantı, TV dünyasının ünlü simaları ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katılımı ile gerçekleşti. Gül Gölge Saygı, Açelya Akkoyun, Ayşe Tolga, Zara, Aslıhan Güner, Müge Boz, Hande Kazanova'nın da aralarında bulunduğu konuklar, Ece Doğulu for ELLE koleksiyonu da inceleyerek keyifli anlar geçirdi.

Konukların büyülü keman sesiyle karşılandığı davette Suna Akar Çapan ve Ece Doğulu proje hakkında bilgi aktardı. Lezzetli mönü eşliğinde yapılan brunch'ın ardından, Latin dans şampiyonları Özge Selvitopu ve Müzemmil Kılıç da davetlilere görsel şölen yaşattı.

Ece Doğulu'nun stil sahibi kadınlar için hazırlanan ELLE tasarımlarından yaptığı seçimler ile oluşturulan özel koleksiyon ELLE mağazalarında ayakkabı tutkunlarına sunulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ece Doğulu, Stil Sahibi Kadınlar İçin Hazırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement