Ece Erken: Bebek Odasına Gidiyorum - Son Dakika
Magazin

Ece Erken: Bebek Odasına Gidiyorum

Ece Erken: Bebek Odasına Gidiyorum

Karnı burnunda anne Demet Akalın önceki gün Etiler'de Ece Erken ile buluştu.

29.11.2013 10:28  Güncelleme: 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karnı burnunda anne Demet Akalın önceki gün Etiler'de Ece Erken ile buluştu. İkili bir bayan arkadaşlarının da gelmesiyle koyu sohbete daldı. Akalın, "Makyajsız ve muhabbet sırasında olduğumuz için fotoğraf çekilmesini istemiyorum." ricasında bulundu. Mekandan arka kapıyı kullanarak çıktıktan sonra Ece Erken Akmerkez'de alışveriş turunda görüntülendi.

"BEBEK ODASINA GİDİYORUM"

Demet Akalın'la koyu bir sohbetin ardından alışveriş yapmak için Akmerkez'de gezinen Erken gazetecileri görünce, "Bebek odasına gidiyorum" diye Caner Erkin'in eşi Asena ve Berkay'ın çıkan skandal haberini ima etti. Muhabirlerin konu hakkındaki düşüncelerini sorması üzerine, "O nasıl bir evlilik kocam biliyordu demiş. Ben evliyken kocamdan izinsiz adım atmam." diye sözlerine ekledi.

DUR DURAK BİLMEDİ

Ece Erken ile görüştükten sonra Etiler Faik Sönmez mağazasında alışveriş yapan Demet Akalın'ın enerjisi bitmek tükenmek bilmedi. Akmerkez'de kahve molası verdikten sonra alışverişe devam etti. Çıkışta bebek odası olayı için, "Evli barklı insanlar, normalde makaramı yapardım fakat buna sessiz kalacağım." yorumunda bulundu. "Hira bebeği Akmerkez bebek odasına getirir misiniz." sorusuna kahkaha atarak karşılık verdi.

Ünlü popçu duvarlardan ve muhabirlerden destek alarak yürüse bile bagajını kendi yerleştirip direksiyon başına geçti. Çiçeği burnunda anne adayının emniyet kemeri takmayı unutması dikkatlerden kaçmadı.


Kaynak: GazeteVatan

Son Dakika Magazin Ece Erken: Bebek Odasına Gidiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement