Ece Erken, Şiddet Gördüğü Haberlerini Doğruladı - Son Dakika
Magazin

Ece Erken, Şiddet Gördüğü Haberlerini Doğruladı

Erken, Instagram sayfasından "Can güvenliğimiz için savcılığa başvurmaya mecburduk, oğlumu 2 aylıkken aldırmak istedim, doktorum itiraz etti, ben de yapamadım." açıklamasını yaptı.

07.07.2015 11:39  Güncelleme: 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kendisinden 11 yaş küçük eşi Serkan Uçar'a boşanma davası açmaya hazırlanan Ece Erken'in koruma talebiyle mahkemeye verdiği dilekçe ortaya çıkmış, dilekçede ünlü sunucunun, eşinin kendisini ölümle tehdit ettiği ifadesi yer almıştı.

Dilekçe'nin ortaya çıkmasının ardından boşanma ile ilgili sessizliğini bozan Ece Erken, yazılanların doğru olduğunu itiraf etti ve yaşadıklarını şu sözlerle paylaştı:

"Hiçbir anne ne yaşarsa yaşasın oğlunun babasını kötü bilmesini istemez ama can güvenliğimiz için savcılığa başvurmaya mecburduk.

"BEBEĞİMİ ALDIRMAK İSTEDİM"

Beni geçmişte yaptığım hata vs ile suçlayan kim varsa Allah kimseye benim yaşadıklarımı yaşatmasın, "Çocuk için evlendi" diyenler içinde tek cümlem oğlumu 2 aylıkken aldırmak istedim, doktorum itiraz etti, ben de yapamadım...Allah'a şükür çok sağlıklı bir oğlum var, dimdik ayaktayım daha da güçlü duracağım oğlum için."

İşte Ece Erken'in instagram hesabında paylaştığı yazı:

Ece Erken, Şiddet Gördüğü Haberlerini Doğruladı

Son Dakika Magazin Ece Erken, Şiddet Gördüğü Haberlerini Doğruladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (37)

  • Dede: Aptal kadın . Yaşın kemale ermiş. Senin de dediğin gibi zaten ilk evliliğinde aynı olaylara maruz kalmışsın. İnsan biraz kafayı çalıştıracak. Bu koca diye kendine seçtiğin ufaklıktan hamile kalmadan önce, ne tür biri olduğunu anlaman gerekmiyormuydu? Hamile kalıp 2 ay sonra aldirmaya koştuguna göre zaten adamın yanlış bir adam olduğunu anlamışsın. Öyle hop diye yatağa atlamayacaksıniz demek ki. Bi ten uyumu tutturmus gençler evlenmeden önce her anlamda uyusup uyuşmadıklarıni görmeliymişler. Alın şimdi gördünüz mü bununda bi boka yaramadığını? Rezillik diz boyu. Adı da medeniyet.. MEdeniyetinize tüküreyim. 21 5 Yanıtla
  • esc: seni bunca zaman susmak zorunda bırakan toplum utansın ... 12 6 Yanıtla
  • Burcu: Kimse durduk yere yuvasini yikmak istemez tabiki vardir bir sebebi onun icin sacma sapan yorum yapmak dogru olmaz karar onlarin kimseyi ilgilendirmez 12 3 Yanıtla
  • GS****: VAR GİT Bİ KÖYLÜ ERKEĞİNE FAKİRDİR AMA SEVER...KIYMAT BİLİR.. 11 2 Yanıtla
  • ........: Daha dun mutfakta mutluluk pozu veriyordu bu anlamadim 10 1 Yanıtla
  • Nişrin: Şu şıllığı haber yapıp durmayın yaww 2 9 Yanıtla
  • LENGELİ_FÖTÜR: inanmıyorum adam bence masum 4 6 Yanıtla
  • ASD: ÜÇ KURUŞ PARAYI GÖRDÜNMÜ OLACAĞI BUDUR BİR ERKEKLE EVLENMEN İÇİN İYİCE ONU TERAZİ AYARI GİBİ TARTICAKSIN HANDE ATA İZİDE VE BUNUN GİBİLERİ VE NİCELERİ ÇOK ŞİDDETE MARUZ BU SOSYETE HİÇ BİR ZAMAN AKILLANMAZ ŞÖHRET İNSANI BU ŞEKİLDE YARGILAR 8 1 Yanıtla
  • 1903: Şu yorumlara bak yaa. Sizin ailede hiç kadın yokmu . Ne oldum deme , ne olacam de.. 6 3 Yanıtla
  • coco: de yeni nesil böyle ececim 6 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement