Ece Erken Alışveriş Sitesine Ortak Oldu - Son Dakika
Magazin

Ece Erken Alışveriş Sitesine Ortak Oldu

Ece Erken Alışveriş Sitesine Ortak Oldu

Üç hafta sonra anne olacak olan ünlü sunucu, bir alışveriş sitesine ortak olarak ticarete atıldı.

25.03.2015 14:10  Güncelleme: 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hamileliğinin son dönemlerinde alışverişe çıkmakta zorlanan ünlü sanatçı, bir alışveriş internet sitesine ortak oldu.

"KENDİ ADIMI KOYUYORUM"

Alışveriş sitesi Ece Erken şirket ortağı Demir Dillice ile önceki gün Kuruçeşme'deki bir mekanda basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında Ece Erken bugüne kadar basın mensuplarının karşısına hep başka firmaların lansmanlarında çıktığını söyleyerek "Bu benim lansmanım artık karşınıza iş kadını olarak çıkıyorum" dedi.

3 hafta sonra doğum yapacak olmasından dolayı alışverişe çok zor şartlarda çıktığını söyleyen Erken "Ben de artık alışverişi internetten yapıyorum. Bu site için de kendi adımı ortaya koyuyorum. Güvenilir ve herşeyi bulabileceğiniz bir site" dedi.

"İNTERNETE YATIRIM YAPTIM"

Diğer alışveriş sitelerinden farklarının sürekli interaktif olduklarını söyleyen Ece Erken "Temalı bir site bu her şey ayrı gruplar altında sıralandı. Diğer sanatçı arkadaşlarım inşaata yapımcılığa el atarken ben 3 hafta sonra doğacak olan oğlum Eymen'in şansına, gelişen internete yatırım yaptım. Ben geçtiğimiz aylarda internetten kırmızı elbise siparişi verdim ama bana pembe istemediğim bir elbise geldi bizim sitemizde bu olmayacak tamamen güvenli bir site" diye konuştu. Siteden ilk alışverişi eşinin yaptığını söyleyen Erken, "Benim cimri kocam bana hediye almak yerine 15 liraya anahtarlık almış" dedi.

EŞİ YAN ODADA TAVLA OYNADI

Kadınlar içinde sadece bu sitede satılacak olan bir ürün hazırladığını söyleyen erken "Ben de çatlak yok bu yaz kötü bir şey çekemeyeceksiniz ama vücudunda çatlaklar olan kadınlar içinde bir krem hazırlıyorum ve sadece bu sitede satılacak. Ayrıca Eymen doğduktan sonra günde 10 tane çocuk bezi harcanıyomuş sitenin işlerinin iyi gitmesi gerekiyor yoksa aile bütçesi zarara uğrayacak" diyerek herkesi güldürdü. Ayrıca Erken basın toplantısındayken eşi Serkan Uçar'ın yan odada tavla oynaması dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Ece Erken Alışveriş Sitesine Ortak Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • never walk alone: Cok gereksiz ukala bir o kadar da sansli biri sandi tc yasamasi bu turler ancak burada para eder dusunsene m.ali seda sibel vs bircogu sadece bu memlekette is yapabilir 17 2 Yanıtla
  • AliCan: Ah ece seni ben alacaktım ya 7 10 Yanıtla
  • Ali: sitenin adı ne ,kesinlikle alışveriş yapmam 10 0 Yanıtla
  • adanali gökhan: vallah bu ece cok güzel bi kadin allah mutlu etsin 3 0 Yanıtla

Advertisement