Ece Erken ve Serkan Uçar Sokakta Birbirine Girdi - Son Dakika
Magazin

Ece Erken ve Serkan Uçar Sokakta Birbirine Girdi

Bir mekan çıkışı görüntülenen Ece Erken ile Serkan Uçar, Etiler'de sokak ortasında birbirine girdi. Erken, çevredeki vatandaşlara "İmdat. Polis çağırın" diye haykırdı.

15.10.2015 15:12  Güncelleme: 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ece Erken ile Serkan Uçar yine olaylı bir gün yaşadı. Bir mekan çıkışı görüntülenen ikili, Etiler'de sokak ortasında birbirine girdi. Erken, çevredeki vatandaşlara seslenip 'İmdat. Polis çağırın' diye haykırdı.

Boşanma davaları süren Ece Erken ile Serkan Uçar, önceki gün Kuruçeşme'de bir kafedeydi. Bir arkadaşlarının yaş gününe katılan ikilinin, yanlarında oğulları Eymen ile Erken'in annesi Nurhan Sepici de vardı.

"BARIŞTIĞIMIZ FALAN YOK"

Çıkışta görüntülenen Ece Erken, "Boşanma davamız devam ediyor, barıştığımız falan yok" dedi. Güzel sunucu gibi gergin olduğu gözlenen Uçar ise tek kelime etmedi. Mekandan kendi arabaları ile ayrılan ikili, daha sonra Etiler'de buluşup sokak ortasında büyük bir kavga yaşadı.

TAKİP ETMESİNE SİNİRLENDİ

Ece Erken, oğlunu görmek isteyen Serkan Uçar'ın kendisini takip etmesinden rahatsız oldu. Erken, arabayı kenara çekip Uçar'a "Günde 3 saat görebilirsin Eymen'i, mahkeme kararı var. Rahat bırak bizi!'' diye bağırdı.

"KİMİN ÇOCUĞUNU KİMDEN SAKLIYORSUN"

Bunun üzerine ise Uçar "Kimin çocuğunu kimden saklıyorsun! İstediğim zaman görürüm'' diyerek Erken'e çıkıştı.

"İMDAT POLİSİ ARAYIN"

Ece Erken de etraftaki vatandaşlardan yardım isteyip "İmdat, polisi arayın. Beni rahatsız ediyor" diye haykırdı. Olay, Serkan Uçar'ın gitmesiyle son buldu.

Kaynak: Takvim

Ece Erken ve Serkan Uçar Sokakta Birbirine Girdi

Son Dakika Magazin Ece Erken ve Serkan Uçar Sokakta Birbirine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (37)

  • Kertkurt: Hiç bir erkekkadını öldürüp hapiste çürümek Istemez devlet heme kadına hak verip adamın malvarlığı el koydurup mahvediyolar .coluk çocukta anne tarafina geçiyor. Çaresiz. ...hata tek taraflı asla olamaz 62 11 Yanıtla
  • Şükrü ercan: Kadının amacı çocuk sahibi olmaktı amacına ulaşımca tekmeyi koydu 48 2 Yanıtla yildiz: Aynen sana katiliyorum 1 1
  • yönetici: vurun cada kadın cinayeti diyorlar. Bu adam senden boşanıyor. çocuğundan değil. senin malın mı. yasalarınız Batsın. 36 1 Yanıtla
  • pamuk : malesef bazı kadınlar boşanırken çocuğunda babadan boşandığını sanıyor. Ece hanıma yakıştıramadım 35 1 Yanıtla
  • gökbörü: Bu kadın şeytanın ete kemiğe bürünmüş hali. Çocuğun da başını yaktı 31 4 Yanıtla
  • mertali: Yahu bu kadın tamm bi sarışın aptal 21 2 Yanıtla
  • ÇİKOLATALI_KUSMUK: erkeklere yapılan bu zulmü kınıyoruz 15 6 Yanıtla
  • hakim bey davaciyim: ne rezil insanlar bunlar yahu evliliği cucuk oyuncağına çevirmişler 20 0 Yanıtla
  • Hadii ordan: Kalitesiz insanların birlikteliği işte böyle olur. 16 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement