Eceabat ve Terzialan Belediye Başkanlarının AK Parti'ye Katılımı - Son Dakika
Yerel

Eceabat ve Terzialan Belediye Başkanlarının AK Parti'ye Katılımı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Eceabat Belediye Başkanı Adem Ejder ile Terzialan Belediye Başkanı Tuncay Göymen'in MHP'den istifa edip, AK Parti'ye katılmasına ilişkin, "Kapımız bu hareketin içerisinde millete hizmet etme aşkıyla çalışmak isteyen herkese açık" ifadesini kullandı.

05.01.2016 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Eceabat Belediye Başkanı Adem Ejder ile Terzialan Belediye Başkanı Tuncay Göymen'in MHP'den istifa edip, AK Parti'ye katılmasına ilişkin, "Kapımız bu hareketin içerisinde millete hizmet etme aşkıyla çalışmak isteyen herkese açık" ifadesini kullandı.

Turan, belediye başkanlarının partilerine katılımıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, AK Parti çatısı altında iki kıymetli belediye başkanıyla buluşmak, Eceabat ve Terzialan'a birlikte hizmet edecek olmaktan memnuniyet duyduklarını bildirdi.

Siyasi parti değişikliğinin hiç kolay bir iş olmadığını, uygulamada zorluklar bulunduğunu aktaran Turan, şunları kaydetti:

"Ancak siyasi parti mensubiyeti takım tutmaya benzemez. Mensubu olduğunuz parti iş üretmiyorsa daha üretken daha vizyoner bir partiye destek olunabilir. AK Parti ailesi her geçen gün daha da büyümeye devam ediyor. Kapımız bu hareketin içerisinde millete hizmet etme aşkıyla çalışmak isteyen herkese açık. Aramıza katılan belediye başkanlarımızın Eceabat'a, Çan'a, Terzialan'a tüm Çanakkalemize hayırlı olmasını diliyorum."

Öte yandan, AK Part'nin grup toplantısına, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Çardak Belediye Başkanı Basri Ulaş, Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Halil Özer ile Lapseki'deki muhtarlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eceabat ve Terzialan Belediye Başkanlarının AK Parti'ye Katılımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement