Ecel Gurbette Yakaladı - Son Dakika
Güncel

Ecel Gurbette Yakaladı

Ecel Gurbette Yakaladı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde ikamet eden ve İstanbul’da çalışan çatı işçisi Serkan Kuytemuz (31), yaklaşık 12 metreden düşerek yaşamını yitirdi.

07.11.2014 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde ikamet eden ve İstanbul'da çalışan çatı işçisi Serkan Kuytemuz (31), yaklaşık 12 metreden düşerek yaşamını yitirdi.

Turgutlu'dan İstanbul'a çalışmak için giden evli ve bir çocuk babası Serkan Kuytemuz'un ölümü Turgutlu'da da büyük üzüntüyle karşılandı. İstanbul'da çalıştığı inşaatın çatısından düşen talihsiz adamın cenazesi memleketi Turgutlu'ya dün gece getirilerek Turgutlu Devlet Hastanesi morguna konuldu. Serkan Kuytemuz, öğle namazını müteakiben Şehitler Camisinde kılınacak cenaze namazının ardından Turgutlu Belediyesi Kabristanında toprağa verilecek.

Genç yaşta yaşamını yitiren Serkan Kuytemuz'un 30 Ekim 2014 tarihinde kendine ait sosyal paylaşım sitesinde "Varsa kaderde genç yaşta kefene girmek mücadeleden çekinmek bilmez bizdeki bu yürek" iletisini gönderdiği öğrenildi. Yaklaşık 1 hafta önce ölümden bahseden Serkan Kuytemuz'un ölümü yakınlarını da yasa boğdu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ecel Gurbette Yakaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement