CHP Sakarya Adayı Ecevit Keleş'e Ankara'da Çoşkulu Karşılama - Son Dakika
Yerel

CHP Sakarya Adayı Ecevit Keleş'e Ankara'da Çoşkulu Karşılama

CHP Sakarya Adayı Ecevit Keleş\'e Ankara\'da Çoşkulu Karşılama

CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Ecevit Keleş, Ankara'dan Sakarya Büyükşehir Belediyesi adayı olarak döndü.

10.02.2014 22:08  Güncelleme: 22:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aday adayı olduğu günden bu yana çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Sakarya Büyükşehir belediye başkan aday adayı Ecevit Keleş, Ankara'dan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adayı olarak döndü. Keleş'i TEM Adapazarı gişelerinde yüzlerce partili coşkulu bir şekilde karşıladı.

Tem Otoyolu Adapazarı Gişelerinde 150 aracın karşıladığı Ecevit Keleş herkesi selamladıktan sonra İl başkanlığı binasına geçti. Burada partililerle tek tek selamlaşan Keleş İl binasında CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ile merhabalaştı. Engin Özkoç yaptığı konuşmada, "Yerel seçimlerle ilgili adayları belirleme konusunda dün akşam sabah 5'e kadar süren parti meclisi toplantısında adaylarını net olarak belirlemiştir. Ecevit Keleş'te Sakarya'nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak orada tescil edilmiştir. Sakarya'da şu gördüğünüz coşku ve istek hem Ecevit Keleşe gösterilen teveccüh hem de büyükşehirde gerçekten iyiden yana doğrudan yana, güzellikten yana özlenen tabloya istek ve arzudur. Bu istek ve arzu 30 Mart'ta yerel yönetimlerde CHP'nin bayrağını dikecektir. Ben tekrardan hayırlı uğurlu olsun diyorum" dedi.

Konuşmaların ardından partililere konuşma yapan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ecevit Keleş, "Ecevit Keleş bugün Sakarya'nın Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olduysa bu sizlerin sayesinde olmuştur. Bugün Sakarya'nın kaderini değişti gün olacağını bilmenizi isterim. Artık makamlara, mevkilere, paraya talip olanlar değil hizmetlere talip olanlar iktidar olacaktır. Sizlere söz veriyorum. Bundan böyle bu kenti yeniden yapacağız. Bizim sevdamız insan, bizim tek derdimiz insandır. Sakarya'mızın çok büyük sorunları var. Sakarya 20 senedir çözüm bekliyor. Bugün buradan toplanan sizlerden tek bir ricam var. Tüm kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakıp el ele çalışmanızdır. Yaşadığımız olaylar ayakkabı kutuları, para sayma makineleri böyle olaylar bizim geleneğimize adetimize uygun değildir. Sakarya bunları bilir, günahı bilir, Sakarya yanlışa izin vermez. Allah'ın izniyle Sakarya'mıza bu çamuru bulaştıranlar cezalarını bulacaktır. Hep beraber çıktığımız bu yolda bizim için en güzelini bulup bu belayı başımızdan def edeceğiz. İşçilerimiz, esnaflarımız, öğrencilerimiz, emekçilerimiz, emeklilerimiz rahat olsunlar. Herkese ekmek verecek, herkese gelir kaynağı olacak herkese nefes aldıracak projelerimizi önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Çiftçinin nefes aldığı,işçinin yüzünün güldüğü rahat ettiği bir şehir olacak. Bana el veren, gönül veren sizlerin huzurunda tüm Sakarya'ya söz veriyoruz. Ak partiye, MHP, Saadete, BDP'ye, BBP oy vermiş tüm hemşehrilerime seslenerek oy istiyorum. Daha güzel bir Sakarya için oy istiyorum. Artık yorulan iktidarı dinlendirmek için oy istiyorum. Sakarya'nın Türkiye'mizi parlayan yıldızı yapmak için oy istiyorum. Gelin Sakarya'mızı güzel günlere taşıyalım. Sizlere minnettarım. Kimse halkın idaresinin önüne taş duvar öremez. Bizlerin iradesinin önünde hiçbir engel olamaz. Bizim azmimiz o dağları deler geçer. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Ecevit Keleş partililerle tek tek tokalaştı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Sakarya Adayı Ecevit Keleş'e Ankara'da Çoşkulu Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement