Ecrin'in Dedesinden 'Teknik Takip' İsteği - Son Dakika
Güncel

Ecrin'in Dedesinden 'Teknik Takip' İsteği

Ecrin\'in Dedesinden \'Teknik Takip\' İsteği

Mardin’de 74 gün önce kaybolan 5 yaşındaki Ecrin’in dedesi Veysi Tunç, torununun bulunması için teknik takibin yapılmasını istedi.

24.08.2015 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'de 74 gün önce kaybolan 5 yaşındaki Ecrin'in dedesi Veysi Tunç, torununun bulunması için teknik takibin yapılmasını istedi.

Mardin'in Midyat ilçesi Harmanlı köyünde bakkala şeker almak için giden 5 yaşındaki Ecrin Tunç'tan 74 gün gündür haber alınamıyor. Tunç ailesi gözyaşları içinde kızlarının bulunmasını bekliyor.

İhlas Haber Ajansı'na (İHA) konuşan Ecrin'in dedesi Veysi Tunç, torununun bulunması için teknik takibin yapılmasını istedi. Dede Tunç, torununun en son köy girişinde görüldüğünü ifade ederek şunları söyledi:

"Torunum Ecrin, 74 gündür kayıp ve yapılan tüm aramalara rağmen herhangi bir ize rastlanılmadı. Ailece hepimiz sersem olmuşuz. Cumhurbaşkanı ve Başbakan'dan, Mardin Valisi'nden ricada bulunuyoruz, torunumun kaybolduğu 14 Haziran'da köye hangi telefon girmişse ortaya çıkartsınlar. Telefon sinyallerini ortaya çıkartmadan torunum bulunmaz. Sizden rica ediyoruz" dedi.

Anne ve babası başta olmak üzere tüm aile fertlerinin psikolojilerinin bozulduğunu ve şu an hastanede yattıklarını aktaran dede Tunç, torununu kaçıranlara, "Allah rızası için torunumu bırakın artık, sizde hiç mi Allah korkusu yok" diye seslendi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ecrin'in Dedesinden 'Teknik Takip' İsteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement