Eczacıbaşı Vitra'nın Başarılı Pasörü Asuman Bu Başarıya Açtık ve Bunu da Başardığımız İçin Çok... - Son Dakika
Güncel

Eczacıbaşı Vitra'nın Başarılı Pasörü Asuman Bu Başarıya Açtık ve Bunu da Başardığımız İçin Çok...

Eczacıbaşı Vitra\'nın Başarılı Pasörü Asuman Bu Başarıya Açtık ve Bunu da Başardığımız İçin Çok...

(özel) Eczacıbaşı VitrA'nın başarılı pasörü Asuman Bu başarıya açtık ve bunu da başardığımız için çok mutluyuz Başarımızdaki en büyük etken, takım içindeki arkadaşlık ve çok çalışmak Eczacıbaşı VitrA'da forma giymeye devam etmek istiyorum Eczacıbaşı VitrA'nın başarılı pasörü Asuman Karakoyun, ilk kez kazanılan Avrupa şampiyonluğundaki başarının anahtarını takım içindeki arkadaşlığa ve çok çalışmaya bağladı.

08.04.2015 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

(özel) Eczacıbaşı VitrA'nın başarılı pasörü Asuman Bu başarıya açtık ve bunu da başardığımız için çok mutluyuz

Başarımızdaki en büyük etken, takım içindeki arkadaşlık ve çok çalışmak

Eczacıbaşı VitrA'da forma giymeye devam etmek istiyorum

Eczacıbaşı VitrA'nın başarılı pasörü Asuman Karakoyun, ilk kez kazanılan Avrupa şampiyonluğundaki başarının anahtarını takım içindeki arkadaşlığa ve çok çalışmaya bağladı.

Polonya'da düzenlenen CEV DenizBank Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi Final Four'da şampiyonluğunu ilan eden Eczacıbaşı VitrA, yönetim, teknik ekip ve oyuncuların da katılımıyla şampiyonluk pastası kesti.

Pasta kesimin ardından Doğan Haber Ajansı'na (DHA) konuşan Asuman Karakoyun, yakaladıkları büyük başarıdan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, Bu bizim için çok büyük bir mutluluk ve büyük bir başarı. 15 yıldır Eczacıbaşı'nda olduğum için bana ekstra bir mutluluk katıyor. Anlatılamaz, yaşanılır denilecek bir duygu. Bu başarıya açtık ve bunu da başardığımız için çok mutluyuz dedi.

İlk kez kazanılan bu kupanın başarısındaki anahtar neydi şeklindeki soru üzerine Asuman, Kesinlikle önce arkadaşlık. Takım içinde inanılmaz bir atmosfer var. Herkes birbiriyle inanılmaz bir ritim ve iletişim halinde. Bu zaten takım yapıyor bizi ve bu sahaya da yansıyor. Ama takım olmanın ve iyi çalışmanın getirdiği etken başarımızda çok etkili oldu yanıtını verdi.

Uzun yıllar daha Eczacıbaşı VitrA'da forma giymek istediğini dile getiren Asuman, Benim için Eczacıbaşı çok ayrı bir yer. Burası ailem, okul gibi. Ama bunun kararını ben verecek değilim. Yöneticilerimiz, antrenörlerimiz, menajerlerimiz var. Onlar isterlerse ben tabii ki de Eczacıbaşı'nda büyüdüğüm için burada devam etmek isterim şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eczacıbaşı Vitra'nın Başarılı Pasörü Asuman Bu Başarıya Açtık ve Bunu da Başardığımız İçin Çok... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement