Eczacılar Odası Başkanı Tansu Dörtkol Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Eczacılar Odası Başkanı Tansu Dörtkol Güven Tazeledi

Eczacılar Odası Başkanı Tansu Dörtkol Güven Tazeledi

Nevşehir Eczacılar Odası Başkanlığına yeniden Tansu Dörtkol seçildi.52.Bölge Nevşehir Eczacılar Odası başkanlık seçimi oda binasında gerçekleştirildi.

23.09.2013 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir Eczacılar Odası Başkanlığına yeniden Tansu Dörtkol seçildi.

52. Bölge Nevşehir Eczacılar Odası başkanlık seçimi oda binasında gerçekleştirildi. Seçimlere mevcut başkan Tansu Dörtkol tek aday olarak girdi.Dörtkol, oda üyelerinin büyük ilgi gösterdikleri seçimde yeniden başkanlığa getirilirken odanın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Tansu Dörtkol, Akın Atasever, Nuri Pınarlı, Mehmet Aktürk ve Mustafa Feralan.

Dörtkol seçimlerin ardından yaptığı açıklamada tüm üyelere katılımlarından dolayı teşekkür ederek: " 52. Bölge Eczaneler Eczacılar Odası olarak yapmış olduğumuz seçimde bana yeniden güvenerek destekleyen tüm eczacılarımıza teşekkür ederim. Oda olarak son yıllarda büyük atılımlar yaptık. Bu atılımlarımız bundan sonra da devam edecek. Odamıza Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in destekleriyle yeni bir bina kazandırdık. Bu binamıza da kısa zaman sonra geçeceğiz. Nevşehir Eczacılar odası olarak bundan sonraki dönemimizde de güzel çalışmalar yapacağımızdan kimsenin en küçük bir şüphesi olmasın. Ben yedinden beni destekleyen tüm eczacılarımıza teşekkür ederim"dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eczacılar Odası Başkanı Tansu Dörtkol Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement