Eczacılar Odası Mülteciler İçin Yardım Kampanyası Başlattı - Son Dakika
Yerel

Eczacılar Odası Mülteciler İçin Yardım Kampanyası Başlattı

Eczacılar Odası Mülteciler İçin Yardım Kampanyası Başlattı

Batman, Siirt ve Muş illeri Eczacılar Odası Başkanlığı tarafınca, Suriye’den gelen mülteciler için yardım kampanyası başlatıldı.

26.02.2015 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman, Siirt ve Muş illeri Eczacılar Odası Başkanlığı tarafınca, Suriye'den gelen mülteciler için yardım kampanyası başlatıldı.

Kampanya kapsamında 3 ilde bulunan ve eczacılar odasına kayıtlı olan eczanelere yardım, sadaka kutuları bırakılmasının yanı sıra bankalarda hesap açıldı. Burada 4 ay boyunca toplanan yardımlar Suriye'den Batman, Siirt ve Muş illerine gelen mültecilere ilaç, gıda malzemesi ve çocuklar için mama alınarak ulaştırılacak.

Batman Eczacılar Odası Başkanı Emin Beyaz, başkanlık binasında kentte görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcileriyle bir araya gelerek kampanya hakkında bilgi verdi. Kampanyanın 4 ay süreceğini belirten Beyaz, bütün vatandaşların bu konuya duyarlı olmasını istedi.

Kampanyayı Muş ve Siirt illeri ile beraber başlattıklarını anlatan Beyaz, "Bu konuya çok önem veriyoruz. Çünkü bu insanlar bu yardımlara gerçekten ihtiyaç duymaktadırlar. Biz 4 ay boyunca bu kampanya üzerinde yoğun bir şekilde çalışacağız. Eminim herkes bu konuya önem verecek. Buradan toplanan yardımları kamuoyunun bilgisi dahilinde ihtiyaç. sahibi ailelere ulaştırılacaktır" dedi. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eczacılar Odası Mülteciler İçin Yardım Kampanyası Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement