Eczane Soyguncularına 30 Yıl Hapis İstemi - Son Dakika
Güncel

Eczane Soyguncularına 30 Yıl Hapis İstemi

Eczane Soyguncularına 30 Yıl Hapis İstemi

Antalya'da iki ayrı eczaneyi kar maskesi ve kurusıkı tabancayla soyan ve düşürdükleri motosiklet plakasından yakalanan 2 zanlı için 30'ar yıla kadar hapis cezası istendi.

21.01.2015 15:40  Güncelleme: 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da iki ayrı eczaneyi kar maskesi ve kurusıkı tabancayla soyan, düşürdükleri motosiklet plakasından yakalanan 2 zanlı için 'nitelikli gasp' suçlamasıyla 30'ar yıla kadar hapis cezası istendi.

Olay, 27 Kasım 2014 akşamı Kepez İlçesi, Altınova Mahallesi, Antalya Caddesi'nde meydana geldi. Volkan Poyraz'a ait Poyraz Eczanesi'ne motosikletli kar maskeli ve silahlı 2 kişi geldi. Soygunculardan biri gözcülük yaparken, diğeri kurusıkı tabancayla etkisiz hale getirdiği çalışan Yasemin Düzgün'den kasada bulunan 31 lirayı gasp etti. Aynı soyguncular 200 metre uzaklıktaki Sıdıka Seher Öztürk'ün sahibi olduğu Kılınç Eczanesi'ne geldi. Aynı yöntemle içerideki çalışanı etkisiz hale getiren soyguncu, kasadaki 360 TL'yi gasp etti. İki şüpheli motosikletle ara sokaklarda kayboldu.

Kısa sürede iki eczaneyi soyan motosikletli soyguncular, olayın üstünden iki saat geçmeden güvenlik kamerası görüntüleri ve düşürülen motosiklet plakası sayesinde yakalandı. Uyuşturucu madde bağımlısı S.T.E. ile S.T. tutuklandı.

Kurusıkı tabancanın gerçek tabanca gibi değerlendirilmesini talep eden Cumhuriyet savcısı tarafından iki ayrı olay için iki ayrı iddianame hazırlandı. Savcı, 'nitelikli gasp' suçlamasıyla zanlılar hakkında ayrı ayrı 20'şer yıldan 30'ar yıla kadar hapis cezası istedi. Yasemin Düzgün'ün şikayetçi olduğu 31 liralık gasp olayıyla ilgili 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde, Sıdıka Seher Öztürk'ün şikayetçi olduğu gasp olayıyla ilgili de 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eczane Soyguncularına 30 Yıl Hapis İstemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement