Eda-Metin Özülkü Öğretmenler İçin Söyledi - Son Dakika
Yerel

Eda-Metin Özülkü Öğretmenler İçin Söyledi

Eda-Metin Özülkü Öğretmenler İçin Söyledi

Küçükçekmece’de sahne alan Eda ve Metin Özülkü, şarkılarını öğretmenler için seslendirdi.

25.11.2016 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece'de sahne alan Eda ve Metin Özülkü, şarkılarını öğretmenler için seslendirdi.

Küçükçekmece'deki öğretmenler, günlerini Küçükçekmece Belediyesi'nin düzenlediği Eda ve Metin Özülkü 24 Kasım konseri ile kutladı. Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen konseri Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hamza Gönenç de öğretmenlerle birlikte izledi. Küçükçekmeceli öğretmenlere unutulmaz bir müzik akşamı yaşatan Eda- Metin Özülkü çiftine, Vokaliz grubu eşlik etti.

"Evlendikten sonra acıklı şarkılar yazdık"

Konserde sanatçılara teşekkür ederek çiçek veren Hamza Gönenç, "Öğretmenler gününüz kutlu olsun. Sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Şehitlerimizi de rahmetle anıyorum" dedi. "Her gün üzücü haberler alıyoruz fakat teslim olmamalıyız. Bugünleri hep birlikte atlatacağız inşallah" diyen Metin Özülkü, "Evlilikle beraber çok şarkı yaptık. Hepsi de acıklı oldu. Neden öyle oldu bilmiyorum" diyerek Eda Özülkü'ye takıldı.

Hem eğlendiler, hem hüzünlendiler

Eğlen Güzelim, Mor Menekşe, Yalan Dünya, Ah İstanbul, Bağdat gibi sevilen parçaları seslendiren Eda-Metin Özülkü çiftine Küçükçekmeceli öğretmenler de hep bir ağızdan eşlik etti. Vokaliz grubunun canlı performansıyla acapella tarzı müzik yapması ise katılımcılardan büyük alkış aldı. Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan Eda-Metin Özülkü çiftini gözünü kırpmadan izleyen Küçükçekmeceliler hem eğlendi hem hüzünlendi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eda-Metin Özülkü Öğretmenler İçin Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement