Edesob Başkanı İnağ Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Edesob Başkanı İnağ Açıklaması

Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EDESOB) Başkanı Emin İnağ, ramazan ayında kente yoğun bir ziyaretçi akını beklediklerini bildirdi.

24.05.2016 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EDESOB) Başkanı Emin İnağ, ramazan ayında kente yoğun bir ziyaretçi akını beklediklerini bildirdi.

İnağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, havaların ısınmasıyla birlikte Edirne'yi ziyaret eden turist sayısında artış görülmeye başlandığını söyledi.

Edirne'nin hareketlenmeye başladığını aktaran İnağ, şunları kaydetti:

"Mayıs ayı ile birlikte festivallerimiz ve etkinliklerimiz başladı. Biz esnaflar olarak bundan memnunuz. Geçtiğimiz hafta bando ve ciğer festivalini yaptık. Ciğer bizim için çok önemli bir değer. Yine ramazan ayına az bir süre kaldı. Din turizmi kentimiz için çok önemli. Selimiye Cami gibi bir şahesere sahibiz. Selimiye dolup taşıyor. Bu arada komşu ülkelerimiz olan Yunanistan ve Bulgaristan'da yaşayan Türklerin de burayı tercih ettiği gözle görülür şekilde. Bu da Edirne için, Edirne turizmi için ve Edirne ekonomisi için çok büyük fayda sağlamaktadır."

Temmuz ayında Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin yapılacağını hatırlatan İnağ, "Biz gelen ziyaretçilere en iyi hizmeti sunmalıyız. Müşteri bizim velinimetimizdir. Bunu iyi değerlendirmeli ve Edirne'nin hareketliliğini arttırarak devam etmeliyiz. Edirne'de ki ticaretin canlılığı gelecek nesle bizden miras kalmalıdır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edesob Başkanı İnağ Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement