Edesob Başkanı İnağ Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Edesob Başkanı İnağ Açıklaması

Edesob Başkanı İnağ Açıklaması

Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (EDESOB) Başkanı Emin İnağ, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önerisi ile başlatılan ve gitgide büyüyen döviz bozdurma kampanyaları yerinde ve doğru bir harekettir.

08.12.2016 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (EDESOB) Başkanı Emin İnağ, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önerisi ile başlatılan ve gitgide büyüyen döviz bozdurma kampanyaları yerinde ve doğru bir harekettir." dedi.

EDESOB Başkanı İnağ, ilçedeki bir programın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bazı vatandaşların döviz bozdurması ve esnafın döviz bozduran vatandaşlara hediyeler vermesinin ekonomi açısından olumlu olduğunu belirten İnağ, şöyle konuştu:

"Ben Türküm. Bırakın doları, avroyu kapımdaki tabelanın bile Türkçe olmasını isteyenlerdenim. Biz, bunları daha önceden becerebilseydik şu an bu durumda olmazdık. Avrupa Birliği'ne bu kadar bağımlı olmazdık. Türk lirası kullanmak zorundayız. Hepimiz buna katkı vermek zorundayız. Şahit olduğunuz gibi çoğu esnafımız da buna katkı veriyor. Bu kampanyalar giderek artacaktır. Bana göre aklın yolu birdir. Türk lirası kullanmaya devam etmeliyiz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önerisi ile başlatılan ve gitgide büyüyen döviz bozdurma kampanyaların yerinde ve doğru bir harekettir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edesob Başkanı İnağ Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ömer Çelik: Cumhur İttifakı, birlik ve beraberlik içinde size hizmet etmek için gün sayıyor
    21:51 Ömer Çelik: Cumhur İttifakı, birlik ve beraberlik içinde size hizmet etmek için gün sayıyor

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Pozantı ilçesinde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı'nın birlik ve beraberlik içinde hizmet etmek için gün saydığını belirtti. Çelik, muhalefeti eleştirerek, birbirlerine ağır laflar söyleyenlerin artık bir araya gelemeyeceğini ve ülkeye verebilecekleri bir şeyin olmadığını ifade etti. Ayrıca, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in darbe açıklamalarına tepki gösteren Çelik, gençlerin demokrasi, siyaset, bilim ve teknolojiyle yan yana olması gerektiğini vurguladı.

  • Van'da torbacılara yönelik operasyon: 29 şüpheli hakkında işlem yapıldı
    21:45 Van'da torbacılara yönelik operasyon: 29 şüpheli hakkında işlem yapıldı

    Van'da gençlerin yoğun bulunduğu alanlarda düzenlenen operasyonlarda 29 şüpheli hakkında işlem yapıldı. Operasyonlarda toplamda 242,96 gram esrar, 50,66 gram sentetik uyuşturucu, 14,19 gram sentetik kannabinoid, 2,81 gram eroin, 48 uyuşturucu hap ve 7 sentetik ecza ele geçirildi. Gözaltına alınan 29 şüpheliden 9'u uyuşturucu ticareti yapmak/uyuşturucu madde nakletmek suçundan, 20'si ise uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldı.

  • Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunda zincirleme trafik kazası: Ölü ve yaralılar var
    21:44 Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunda zincirleme trafik kazası: Ölü ve yaralılar var

    Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunun Siverek ilçe çıkışında meydana gelen trafik kazasında 2 araç ile bir motosikletin karıştığı bildirildi. Kazada ölü ve yaralıların olduğu belirtildi. Olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi.

  • Solingen'de kundaklama sonucu hayatını kaybeden Türk asıllı aile için anma töreni düzenlendi
    21:43 Solingen'de kundaklama sonucu hayatını kaybeden Türk asıllı aile için anma töreni düzenlendi

    Almanya'nın Solingen kentinde yaşadıkları evin kundaklanması sonucu hayatını kaybeden Türk asıllı aile için evlerinin önünde anma töreni düzenlendi. Törene çevre sakinleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Konuşmalarda olayın aydınlatılması ve ırkçılığın lanetlenmesi istendi.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.


Advertisement