Edesob Üyeleri, Cumhuriyet Başsavcısı Savran'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Edesob Üyeleri, Cumhuriyet Başsavcısı Savran'ı Ziyaret Etti

Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EDESOB) üyeleri Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran'ı ziyaret etti.

18.11.2014 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EDESOB) üyeleri Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran'ı ziyaret etti.

Birlikten yapılan yazılı açıklamaya göre, EDESOB Başkanı Emin İnağ, yönetim kurulu üyesi Erbey Kılıç ve genel sekreteri Özay Güngören, Savran'a makamında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İnağ, burada yaptığı konuşmada, EDESOB'un kentin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu belirtti.

Birliğe yaklaşık 15 bin esnaf ve sanatkarın kayıtlı olduğunu dile getiren İnağ, "Özellikle üyelerimizin eğitimlerine yönelik çalışmalar yürütüyoruz. Çok kapsamlı bir şekilde hijyen eğitimlerimiz devam ediyor. Ayrıca EDESOB olarak Avrupa Birliği projeleri ile ilimiz turizmine katkı sağlamaya çalışıyoruz"  ifadelerini kullandı.

Savran da ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, "Esnaf ve sanatkarlar odaları Ahilik teşkilatının devamı olarak günümüzde faaliyetlerini sürdürüyorlar. Ekonomimizin temel taşlarından olan esnaf ve sanatkarlarımızın çeşitli eğitim faaliyetleri ile kalkınması oldukça önemli" düşüncelerini aktardı. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edesob Üyeleri, Cumhuriyet Başsavcısı Savran'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement