Edip Akbayram: "Cumhurbaşkanlığı İçin Büyükerşen, Baykal ve Çetin'in de İsimleri Konuşuldu" - Son Dakika
Güncel

Edip Akbayram: "Cumhurbaşkanlığı İçin Büyükerşen, Baykal ve Çetin'in de İsimleri Konuşuldu"

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen sanatçılardan Edip Akbayram, "Toplantıda Deniz Baykal’ın, Hikmet Çetin'in de isimlerin geçti" dedi.

13.06.2014 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen sanatçılardan Edip Akbayram, "Toplantıda Deniz Baykal'ın, Hikmet Çetin'in de isimlerin geçti" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Swissotel'de "Büyük Uzlaşı" toplantısı düzenledi. Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, bazı PM üyeleri, milletvekilleri ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın da hazır bulunduğu toplantıda akademisyen, yazar, aydın, aktivist ve azınlık temsilcileri de katıldı.

Toplantıya katılan Edip Akbayram da görüşmeye ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Toplantıda bütün insanları kucaklayacak nitelikte bir Cumhurbaşkanı'nın özelliklerini konuştuklarını söyleyen Akbayram, " Türkiye'ye baktığımız zaman geçmişte seçim kaosu yaşadık. Şimdi yine Cumhurbaşkanlığı kaosunu yaşayacağız. Sanatçılar olarak biz bunu böyle görüyoruz. Sanatçı olarak ülkemde 11 senedir siyasi bir kaos görüyorum. Diliyorum ki bu Cumhurbaşkanlığı seçiminde bu siyasi kaosa denge olabilecek, bu siyasi kaosu engelleyecek Türkiye Cumhuriyeti'ne ve evrenselliğine yakışan bir Cumhurbaşkanı olsun dileklerimi sunuyorum" dedi

İçeride çeşitli isimlerin konuşulduğunu da söyleyen Edip Akbayram, konuşulan isimlerin arasında Yılmaz Büyükerşen, eski Dışişleri Bakanı Hikmet Çetin, Abdüllatif Şener ve Deniz Baykal'ın adının geçtiğini belirtti. Akbayram, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendi tercihinin de Yekta Güngör Özden olduğunu ifade etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Edip Akbayram: 'Cumhurbaşkanlığı İçin Büyükerşen, Baykal ve Çetin'in de İsimleri Konuşuldu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement