Edirne AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nedret Akbulut "Köy Yollarımızın Bakım ve Onarım Çalışmaları... - Son Dakika
Yerel

Edirne AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nedret Akbulut "Köy Yollarımızın Bakım ve Onarım Çalışmaları...

Edirne AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nedret Akbulut "Köy Yollarımızın Bakım ve Onarım Çalışmaları...

Ak Parti Uzunköprü İl Genel Meclis üyesi Nedret Akbulut Köy yollarının bakım ve onorım çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

12.09.2012 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Uzunköprü İl Genel Meclis üyesi Nedret Akbulut Köy yollarının bakım ve onorım çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Akbulut açıklamasında önümüzdeki 20-25 gün içerisinde eksik kalan yollarımızın asfalt yamama işleri tamamlanmış olacağını belirterek: " Dün İlçe başkanımız Çağatay Yılmaz ile birlikte yol ve ulaşım hizmetleri ve aynı zamanda destek hizmetleri İl müdürümüz

Gökhan Çiftçiyi makamında ziyaret ettik ve yapılan çalışmalarla ilgili konuları görüştük. Köy yolu bakım ve onarım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yapılan çalışma takvimine göre ay sonuna kadar çalışmalar bitirilmiş olacaktır" dedi.

Köy yolu bakım ve onarım çalışması yapılacak köylerimiz -Alıç –Gazihalil ve Alıç- Keşan yolu ayrımı, Kadıgebren-Keşan yol ayrımı, Harmanlı-Maksutlu köyleri arası, Karabürçek-Yağmurca arası, Kırkavak köyü, Karayayla- Meriç yolu ayrımı, Gazimehmet-Sipahi-Sultanşah Köyleri, Muhacırkadı köyü, Kırcasalih-Meşeli arası.

Şuanda çalışmalar yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Akbulut, "Köylere giderek çalışmaları izliyoruz. Eksik kalan yönlerini tespit edip çalışmalara ilave ediyoruz. Bunun yanında İl özel idaresi destek hizmetleri kapsamında çalışmaların daha hızlı ve daha verimli olması için araç parkımızı her geçen gün kuvvetlendiriyoruz. Edirne de bir ilki daha gerçekleştiriyoruz. Yıllardır ihtiyacı hissedilen 500.000 TL değerinde kombine kanal temizleme makinesi alımı yapılıyor ve bu makina bölgemize çok büyük hizmetler yapacaktır. Önemli bir eksikliği gidermiş oluyoruz. Bölgemize büyük katkı sağlayacaktır.

Öte yandan Uzunköprü-Keşan yolu asfalt kırımından elde edilen malzemeleri köylerimize taşımak suretiyle köy içi mahalle yollarını döşenmesini sağlıyoruz. Şuan talep olması durumda bu çalışmalar hafta sonlarında devam ediyor. Karayolları 1. Bölge müdürlüğüne teşekkür ediyoruz. Yaptığımız müracaatı geri çevirmediler. Çıkan malzemenin köylerimizde kullanılmasına imkan verdiler. Köy mahalle ara yollarına döşeniyor çok da güzel oluyor" şeklinde konuştu.

(MA - )

12.09.2012 16: 40: 35

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edirne AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nedret Akbulut 'Köy Yollarımızın Bakım ve Onarım Çalışmaları... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement