Edirne - Alkollü Şahıslar Acil Serviste Taşkınlık Çıkardı - Son Dakika
Güncel

Edirne - Alkollü Şahıslar Acil Serviste Taşkınlık Çıkardı

Edirne - Alkollü Şahıslar Acil Serviste Taşkınlık Çıkardı

Alkollü şahıslar acil serviste taşkınlık çıkardıEDİRNE'nin Keşan İlçesi'nde alkollü olan ve devlet hastanesine giden 2 kişi, muayene için bekledikleri sırada yoğunluk nedeniyle doktorların kendilerine bakmadığını iddia ederek, tartışma çıkardı.

07.07.2016 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alkollü şahıslar acil serviste taşkınlık çıkardı

EDİRNE'nin Keşan İlçesi'nde alkollü olan ve devlet hastanesine giden 2 kişi, muayene için bekledikleri sırada yoğunluk nedeniyle doktorların kendilerine bakmadığını iddia ederek, tartışma çıkardı. Sağlık çalışanları ve güvenlikçilere hakaret ederek taşkınlık çıkaran 2 kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, dün gece, Keşan Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde meydana geldi. Alkol aldıktan sonra hastanenin acil servisine giden 2 kişi, rahatsızlandıklarını belirterek, muayene olmak istedi. Yoğunluk nedeniyle beklemeleri söylenen 2 kişi, duruma sinirlenerek alkolünde etkisiyle sağlık çalışanları ve kendilerini dışarı çıkarmak isteyen güvenlikçilere hakaret etmeye başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine acil servise polis çağrıldı. Hastaneye gelen polis, 2 şüpheliyi gözaltına alarak, emniyete götürdü. 2 şüpheli emniyette ifadeleri alındıktan sonra haklarında Kabahatlar Kanunu hükümlerine göre idari pana cezası uygulanarak serbest bırakıldı. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edirne - Alkollü Şahıslar Acil Serviste Taşkınlık Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement