Edirne Belediye Başkanı Gürkan, Babalar Gününü Kutladı - Son Dakika
Yerel

Edirne Belediye Başkanı Gürkan, Babalar Gününü Kutladı

Edirne Belediye Başkanı Gürkan, Babalar Gününü Kutladı

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Hayatın anlamını ve tüm güzellikleri öğreten babaların, Babalar Günü kutlu olsun” dedi.

17.06.2016 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Hayatın anlamını ve tüm güzellikleri öğreten babaların, Babalar Günü kutlu olsun" dedi.

Babalar Günü'nün her yıl Haziran Ayı'nın 3. Pazar Günü kutlandığını hatırlatan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 'Babaların' cesaretin ve dürüstlüğün sembolü olduğunu söyledi.

Çocukların hayata hazırlanmasında, gelecek kaygılarının giderilmesinde anne ve babaların yerinin asla doldurulamayacağını ifade eden Gürkan, "Babalar bizim en değerli varlıklarımız. Bizi hayata hazırlamakta, babalarımızın katkısı çok büyük. Baba, cesaretin ve dürüstlüğün sembolü, ailenin temel direğidir. Evlat için ise sırtını dayadığı bir dağ olan babaların istediği tek şey evlatlarına iyi bir gelecek hazırlamak, onları vatana millete hayırlı bir evlat olarak yetiştirmektir" diye konuştu.

Babalar Günü'nün sadece tek bir gün olarak kutlanmaması gerektiğine dikkat çeken Gürkan, "Evladı için, yuvası için daima ayakta kalan; ailesi için tüm fedakarlıkları göze olan babalarımızın kıymetini bilmeli, onlara duyduğumuz sevgiyi her daim dile getirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit babaları olmak üzere, rahmetli babamı ve hayatını kaybeden tüm babaları minnet, saygı ve şükranla anıyor; tüm babalara evlatlarıyla birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edirne Belediye Başkanı Gürkan, Babalar Gününü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement