Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımı'ndan Minsk Zaferi - Son Dakika
Spor

Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımı'ndan Minsk Zaferi

Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımı\'ndan Minsk Zaferi

Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Avrupa Kupası ikinci maçında deplasmanda karşılaştığı Tsmoki-Minsk’i 61-46 mağlup ederek gruptaki ikinci galibiyetini aldı.

06.11.2015 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Avrupa Kupası ikinci maçında deplasmanda karşılaştığı Tsmoki-Minsk'i 61-46 mağlup ederek gruptaki ikinci galibiyetini aldı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Murat Boyacıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Minsk'te ikamet eden Türk vatandaşları ile birlikte Tsmoki-Minsk maçını izledi. Edirnespor, maçın tüm periyotlarında rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyerek galibiyete ulaştı.

Edirne Belediyesi Edirnespor'da Ivory Latta 17 sayı ile maçın en skorer oyuncusu oldu. Latta'nın ardından Stefanie Dolson ve Nevena Jovanovic 12'şer sayı üretti. Edirne Belediyesi Edirnespor, ilk periyotu 15-14, ikinci periyodu 35-25, üçüncü periyodu 39-55 önde tamamladı. Kalan bölümde ise Latta ve Dila ile Jovanovic'in serbest atıştan bulduğu sayılarıyla skor üreten Edirne temsilcisi maçtan 61-46 galip ayrılmayı başardı.

Maç sonrası takımı kutlayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Avrupa yolunda bizi başarıya taşıyan Edirne Belediyesi Kadın Basketbol Takımı'nı kutluyorum. Unutulmaz bir mücadeleye imza atarak, Edirne'ye galibiyeti getirdiler. Bu yıl ki sloganımızı "Güneşi hedefleyin, ıskalasanız bile yıldızlara ulaşırsınız" olarak belirlemiştik. Takımımız azmi, ahlakı ve başarısı ile adım adım güneşe yaklaşıyor. Bir Edirneli olarak, onlarla gurur duyuyorum" şeklinde konuştu. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımı'ndan Minsk Zaferi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement