Edirne Belediyesi Meclis Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Edirne Belediyesi Meclis Toplantısı

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Bizi bu görevle onurlandıran halkımızın ne derse başımızın üzerinde yeri vardır.

05.04.2016 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Bizi bu görevle onurlandıran halkımızın ne derse başımızın üzerinde yeri vardır. En sert eleştiriler bile bizi daha güzelini yapmak için teşvik etmektedir" dedi.

Gürkan, Edirne Belediyesinde düzenlenen meclis toplantısında göreve geldikleri günden bu yana iki yıllık bir süreyi geride bıraktıklarını belirtti.

Seçimlerde yapacakları işlere yönelik vatandaşlara bazı vaatlerde bulunduklarını anlatan Gürkan, konuşmasına şöyle devam etti:

"Yapacağımızı söylediğimiz toplam 43 vaadimiz vardı. Bunların bir kısmı somut elle tutulabilir vaatler, bir kısmı da yaşama dönük ortaya konulacak tutarlılıklar ile ilgili sözler. Bunlarla ilgili perşembe günü kapsamlı bir basın toplantısı düzenleyerek neler yaptık, neleri yapamadık, hangi sözümüzde hangi aşamadayız, bunları değerli halkımızla paylaşacağız. İki yıllık süre zarfında Edirne'de önemli işler başarıldı. Bunlar içerisinde bir vatandaşın 'Ya başkan hiçbir şey yapmasanız bile şu çöplüğü başladınız ve bitiriyorsunuz, bu hepsine bedeldir' sözü de var. 'Ya iki yıldır hiçbir şey yapmadınız' diyende var. 'Edirneyi barış ve huzur kenti yaptınız' diyende var. Bunların hepsini büyük bir içtenlikle ve samimiyetle karşılıyoruz. Çünkü herkes haklı olarak bulunduğu noktadan değerlendiriyor. Bizi bu görevle onurlandıran halkımızın ne derse başımızın üzerinde yeri vardır. En sert eleştiriler bile bizi daha güzelini yapmak için teşvik etmektedir. "

Başkan Gürkan, dünyanın en güzel kentinde, dünyanın en güzel halkına hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Edirne Belediyesi olarak vatandaşlara en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını anlatan Gürkan, vatandaşlara verdiği sözlerin tümünü yerine getirmek için gayret ve heyecanlarının eksilmeden devam ettiğini kaydetti.

Gürkan, meclis üyelerine bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ve hizmetler nedeniyle teşekkür etti.

Konuşmaların ardından gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edirne Belediyesi Meclis Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement