Edirne Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi - Son Dakika
Yerel

Edirne Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi

Edirne Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi

Belediye Başkanı Gürkan: "Gün gelecek Edirne Belediyesi olarak, sizlerle en üst limitten toplu sözleşmenin imzasını atacağız"

16.07.2014 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetimler Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL SEN) arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Edirne Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Recep Gürkan, nikah salonundaki imza töreninde, belediyenin maddi durumunun ortada olduğunu belirtti.

Toplu sözleşmeyi en üst düzeyde imzalamayı gönülden arzuladığını ancak eldeki imkanlar nedeniyle bunun mümkün olamadığını ifade eden Gürkan, şunları kaydetti:

"Edirne Belediyesi hepimizin belediyesi, hepimizin ekmek yediği yer. Gün gelecek Edirne Belediyesi olarak, sizlerle en üst limitten toplu sözleşmenin imzasını atacağız. Biz bunu başarabilecek bilgiye, birikime, donanıma, azme ve inanca sahibiz. Biz belediye olarak, bende dahil olmak üzere, Edirne halkı adına görev yapıyoruz."

Gürkan, öncelikli görevlerinin Edirne halkının işlerini kolaylaştırmak ve halka daha konforlu bir şehir sunmak olduğunu vurguladı.

Halkın kendileriyle olan ilişkilerinde tüm problemlerini öncelikli ve hızlı şekilde çözmeye çalıştıklarını aktaran Gürkan, "Bu anlamda çıktığınız yolda başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun. Toplu sözleşmemizin, değerli çalışma arkadaşlarıma, belediyemize, Edirne'ye ve tabii sendikamıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

"Her gittiğim yerde anlatacağım"

TÜM BEL SEN Genel Başkanı Ömer Salih Erol da Belediye Başkanı Gürkan'ın, demokrasiyi, insan haklarını, emeği en iyi bilen kişilerden biri olduğunu belirtti.

Gürkan'ın çalışanına davranışlarını gittiği her yerde örnek olarak anlatacağını vurgulayan Erol, şöyle devam etti:

"Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı gördüm. İnanın bana az anlatmışlar. Ben gittiğim her yerde Gürkan'ı örnek belediye başkanı olarak anlatacağım. Biz çalışanlar olarak, 'Belediye başkanımızla bu toplu sözleşmeyi imzaladık daha sonrası bizi ilgilendirmez' demeyeceğiz. Eğer belediye başkanımız emek adına, çalışanlar adına, bir adım atmışsa önümüzdeki dönemde hizmet ve çalışma noktasında sahipleneceğiz. Sonuna kadar arkasında durarak onu destekleyeceğiz."

Konuşmaların ardından Gürkan, Erol, Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu ve  sendikanın Edirne Şube Başkanı Esfet Duran toplu iş sözleşmesini imzaladı. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement