Edirne Çarşıspor, Dostluk Maçında Ac Orestias Takımıyla Karşılaştı - Son Dakika
Yerel

Edirne Çarşıspor, Dostluk Maçında Ac Orestias Takımıyla Karşılaştı

Edirne Çarşıspor, Yunanistan'ın AC Orestias Voleybol takımları dostluk maçında karşılaştı.

18.05.2015 08:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Çarşı spor, Yunanistan'ın AC Orestias Voleybol takımları dostluk maçında karşılaştı.

Edirne Belediye'sinin verdiği araçla ve özel araçlarla Yunanistan'ın Orestiada şehrine hareket eden Çarşıpor kafilesini Kastanies Sınır Kapısı'nda AC Orestias yöneticileri çiçekle karşıladı. Daha sonra Orestiada'da bir şehir turu yapan Orestias yöneticileri ve Çarşıpor kafilesine ardından bir kafede ikram yapıldı.

Orestiada'nın çok eski ve voleybolda bir çok kez Avrupa kupası maçlarının oynandığı ve Orestiadalı voleybolcular için büyük bir önemi bulunan tarihi spor salonuna bir ziyaret gerçekleştirildi. Kafile oradan, hemen yanında bulunan yüzme havuzunda düzenlenen ve Türk, Bulgar ve Yunan yüzücülerin katıldığı 1.Uluslararası Yüzme Yarışları'na geçti. Burada bir süre vakit geçiren Çarşıspor kafilesi  daha sonra maçın oynanacağı salona geçti.

Maçtan önce her iki kulüp yöneticileri bir birlerine çeşitli hediyeler verdiler. Maç başlamadan önce her iki takım oyuncuları seyircilere Edirne'den getirilen badem ezmesi dağıttı.

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu'da  iki takıma da Edirne şehri adına başarılar diledi.

Orestiada Nikos Samaras Spor Salonu'nda oynanan dostluk karşılaşmasında Çarşıspor Kadın Voleybol Takımı rakibi AC Orestias takımını 3-1 mağlup etti. Edirne'de oynanan ilk maçı da Çarşıspor aynı sonuçla kazanmıştı.

-"Güzel karşılaşma oldu"

Çarşıspor Kulübü Başkanı İsmail Bilgi, AC Orestias kulübü yöneticilerinin göstermiş olduğu kusursuz misafirperverlik  için teşekkür etti.

Dostluğun kurulmasında Karaağaç Karlıovaspor Başkanı Fuat Akaret'in emeği olduğunu ifade eden Bigi, " "İki kulüp arasında yaşanan bu dostluğun temellerini onlar attılar. Bu ilişkimizi devam ettireceğiz. Önümüzdeki günlerde alt yapılarımız arasında maçlar olabilir. Ayrıca Çarşıspor, AC Orestias ve Bulgaristan'dan takımların katılacağı bir turnuva düzenlemeyi düşünüyoruz. Amacımız sınır komşularımızla sportif dostluklar kurmak ve bunları geliştirmek" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne Çarşıspor, Dostluk Maçında Ac Orestias Takımıyla Karşılaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement