Edirne'de 120 Kiloluk Kabak Selimiye Gölgesinde - Son Dakika
Güncel

Edirne'de 120 Kiloluk Kabak Selimiye Gölgesinde

Edirne\'de 120 Kiloluk Kabak Selimiye Gölgesinde

EDİRNE'de tava ciğeri işletmecisi Bahri Dinar, satın aldığı 120 kilo ağırlığındaki kabağı Selimiye Camii önünde tanıttı.

13.10.2016 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EDİRNE'de tava ciğeri işletmecisi Bahri Dinar, satın aldığı 120 kilo ağırlığındaki kabağı Selimiye Camii önünde tanıttı.

Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğeri Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, Karaağaç Mahallesi'nde bir bahçevan tarafından yetiştirilen 120 kilo ağırlığındaki dev bal kabağını 200 lira ödeyerek satın aldı. Satın aldığı kabağı 6 çalışanıyla birlikte iş yerine taşımakta zorlanan Dinar, 2 ay sonra keseceği kabağın tatlısını yaparak müşterilerine bedava dağıtacağını söyledi. İşletmeci tarafından Selimiye Camii önüne getirilen dev kabağı gören bazı vatandaşlar, cep telefonuyla hatıra fotoğrafı çekildi.

- Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edirne'de 120 Kiloluk Kabak Selimiye Gölgesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement