Edirne?de 18 Mart Kutlamalarına Taşkın Engeli - Son Dakika
Güncel

Edirne?de 18 Mart Kutlamalarına Taşkın Engeli

Edirne?de 18 Mart Kutlamalarına Taşkın Engeli

Edirne'de 18 Mart Kutlamalarına taşkın engeli Şehitlik sular altında EDİRNE'de, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100'ncu yıl dönümü, törenle kutlandı.

18.03.2015 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de 18 Mart Kutlamalarına taşkın engeli

Şehitlik sular altında

EDİRNE'de, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100'ncu yıl dönümü, törenle kutlandı.

Kentte yaşanan taşkın nedeniyle kutlamalar her yıl yapılan Balkan Şehitliği yerine Şükrüpaşa Anıtı'nda yapılan tören Edirne Valisi Dursun Ali Şahin 54'üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hidayet Arı, Edirne Belediye Başkanı CHP'li Recep Gürkan'ın anıta çelenk koyması ile başladı. Ardından saygı atışı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'in şeref defterini imzalamasından sonra, Edirne Müftüsü Emrullah Üzüm, Çanakkale savaşında şehit düşen askerler için dua okudu.

ŞEHİTLİK SULAR ALTINDA

Edirne'de Bulgaristan'ın baraj kapaklarını açması ve aşırı yağışların ardından Sarayiçi Er meydanı alanında bulunan Balkan Şehitliği sular altında kalması nedeniyle anma törenleri kentin en yüksek tepesinde bulunan Şükrüpaşa Anıtı'nda yapıldı. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi kutlamaları Halk Eğitim Merkezi'nde devam edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edirne?de 18 Mart Kutlamalarına Taşkın Engeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement