Edirne'de 3. Kitap Fuarı İkinci Gününde - Son Dakika
Yerel

Edirne'de 3. Kitap Fuarı İkinci Gününde

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen kitap fuarı, ikinci gününde kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor.

10.10.2015 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen kitap fuarı, ikinci gününde kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor. Gazeteci-Yazar Ali Kırca ve Yazar Canan Tan, fuarın ikinci gününde onur konuğu olarak kitapseverlerle bir araya geldi.

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen ve Ekmekçizade Ahmet Paşa Kevransaray'ında kitapseverleri buluşturan Edirne Kitap Fuarı'nı Gazeteci-Yazar Ali Kırca ve yazar Canan Tan ziyaret etti.

Kitap Fuarı'nın ikinci gününde Edirne'ye gelerek stantları ziyaret eden Kırca ve Tan, kitapseverlerle buluştu. Edirne Belediye Başkanlığı'nın, Türkiye'nin 21. yüzyılda dünyaya armağan ettiği kültür ve sanat elçilerinden biri olan Aziz Nesin'e doğumunun 100. Yılı nedeniyle atfettiği 'Edirne Kitap Fuarı' birbirinden ünlü yazarlara ev sahipliği yapıyor. Fuar 18 Ekim 2015 tarihine kadar açık kalacak. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edirne'de 3. Kitap Fuarı İkinci Gününde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement