Edirne'de 6 Saat Elektrik Kesintisi Yaşanacak - Son Dakika
Yerel

Edirne'de 6 Saat Elektrik Kesintisi Yaşanacak

Edirne\'de 6 Saat Elektrik Kesintisi Yaşanacak

Edirne Merkez ve Lalapaşa ilçesine bağlı 20 köy ile Hamzabeyli Sınır Kapısı’nda, 6 saat elektrik kesintisi yaşanacak.

02.08.2014 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Merkez ve Lalapaşa ilçesine bağlı 20 köy ile Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda, 6 saat elektrik kesintisi yaşanacak.

TREDAŞ, 4 Ağustos Pazartesi günü, saat 10.00-16.00 saatleri arasında Edirne 60-İM/DM 15,8 KV Avarız Grubu köyler enerji nakil hattı bakım onarım çalışması yapılacağını duyurdu.

6 saat süreyle yaşanacak elektrik kesintisinden ise, Edirne Merkez'e bağlı Avarız, Değirmenyeni, Büyükdöllük, Yolüstü, Hatipköy, Muratçalı, Suakacağı köyleri ile bu istikametteki diğer aboneler, ayrıca Edirne'nin Lalapaşa ilçesine bağlı Çömlekköy, Çömlekakpınar, Yünlüce, Saksağan, Hüseyinpınar, Çatma, Dombay, Demirköy, Doğanköy, Çallıdere, Uzunbayır, Tuğlalık ve Hamzabeyli köyleri ile Hamzabeyli Gümrük Kapısı'nın etkileneceği açıklandı.

TREDAŞ'TAN GÜVENLİK UYARISI

TREDAŞ, kesinti ile ilgili duyurusunda, çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce de enerji verilebileceğine dikkat çekerek, abonelerine çalışma süresince elektrikle çalışan cihazların devreden çıkarılması, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, 3 fazlı motor kullanan müşterilerinin, enerji geldikten sonra metor devir yönlerini muhakkak kontrol ederek tesislerini işletmeye almaları konusunda uyarılarda bulundu. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edirne'de 6 Saat Elektrik Kesintisi Yaşanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement