Edirne'de Askeri Araç Devrildi: 1 Şehit, 3 Yaralı (3) - Son Dakika
Güncel

Edirne'de Askeri Araç Devrildi: 1 Şehit, 3 Yaralı (3)

Edirne\'de Askeri Araç Devrildi: 1 Şehit, 3 Yaralı (3)

Kaymakam VE BELEDİYE BAŞKANINDAN YARALI ASKERLERE ZİYARET Edirne'nin İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir ve İpsala Belediye Başkanı AK Parti'li Mehmet Kerman'la birlikte, kaza sonucu yaralanan ve Keşan Devlet Hastanesi'nde tedavi altında olan askerleri ziyaret etti.

02.10.2015 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaymakam VE BELEDİYE BAŞKANINDAN YARALI ASKERLERE ZİYARET

Edirne'nin İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir ve İpsala Belediye Başkanı AK Parti'li Mehmet Kerman'la birlikte, kaza sonucu yaralanan ve Keşan Devlet Hastanesi'nde tedavi altında olan askerleri ziyaret etti. Kazada yaralanan ve tedavisi yoğun bakım servisinde devam eden Teğmen 24 yaşındaki Davut Başaran'ın hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Saat 15.00 sıralarında, Keşan Devlet Hastanesi'ne gelen İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir ve İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Hastane Yöneticisi Op. Dr. Nurettin Alparslan'dan yaralı askerlerle ilgili bilgi aldı. Özdemir ve Kerman, daha sonra kazada yaralanan erler 20 yaşındaki Ahmet Alpyürek ve aynı yaştaki Salih Başak'ı ziyaret ederek, geçmiş olsun diledi.

Öte yandan kazada başını çarparak ağır yaralanan Teğmen Davut Başaran'ın yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğü bildirildi. Ziyarette, Keşan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mahir Sağlık ve İpsala İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tuncay Başar da hazır bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edirne'de Askeri Araç Devrildi: 1 Şehit, 3 Yaralı (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement