Edirne'de Çanakkale Destanı Tiyatrosu Duygusal Bir Gece Yaşattı - Son Dakika
Yerel

Edirne'de Çanakkale Destanı Tiyatrosu Duygusal Bir Gece Yaşattı

Edirne\'de Çanakkale Destanı Tiyatrosu Duygusal Bir Gece Yaşattı

Edirne Gönüllüleri ve Diyanet-Sen Edirne Şubesi'nin organize ettiği ve Greyfurt Tiyatro Ekibi’nin sahnelediği 'Çanakkale Mahşeri Kardeşlik Destanı' isimli tiyatro gösterisi Edirnelilere duygusal bir gece yaşattı.

16.04.2014 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Gönüllüleri ve Diyanet-Sen Edirne Şubesi'nin organize ettiği ve Greyfurt Tiyatro Ekibi'nin sahnelediği 'Çanakkale Mahşeri Kardeşlik Destanı' isimli tiyatro gösterisi Edirnelilere duygusal bir gece yaşattı.

Edirne Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen gösteriye Edirne Gönüllüleri Yönetim Kurulu Başkanı Tuna Bekleviç, Aile ve Sosyal Politikalar Edirne İl Müdürü Bilgin Özbaş, Edirne İl Müftüsü Emrullah Üzüm, Diyanet-Sen Edirne İl Temsilcisi Mahmut Eroğlu, Edirne Gönüllüleri yönetim kurulu üyeleri ve Edirne halkı katıldı.

İki Anzak askerinin komutanlarına vermiş oldukları rapor üzerinden yola çıkarak yazılmış tiyatro oyunu öncesinde konuşma yapan Edirne Gönüllüleri Yönetim Kurulu Başkanı Tuna Bekleviç, Çanakkale'de bir destan yazıldığını ve o destanı bir kere daha Edirnelilerle birlikte anmak için böyle bir etkinliği düzenlediklerini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Edirne İl Müftüsü Emrullah Üzüm oyunculara teşekkür çiçeği verirken, programın sonunda da, Greyfurt Tiyatro Ekibi ve Edirne Gönüllüleri Saha Ekibi hatıra fotoğrafı çektirdi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edirne'de Çanakkale Destanı Tiyatrosu Duygusal Bir Gece Yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement